Sandalele de dama must have pentru sezonul de vara

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

sandale dama pieleDe cele mai multe ori, colectia unei femei de incaltaminte este una foarte variata, regasind foarte multe tipuri si modele pe care sa le poarte cu stil fiecarora tipuri de tinute, adaptate oricarui sezon.

Fiindca ne apropiem cu pasi rapizi de catre acel sezon de vara cu temperaturi din cele mai crescute, intreaga noastra garderoba cat si diferitele perechi de incaltaminte vor trebui sa se schimbe. Outfiturile vor fi din cele mai lejere si evaporoase iar in ceea ce priveste tipuri si perechile de incaltaminte vom intalni foarte multe modele de sandale piele dama romanesti sau acei balerini clasici.

Am specificat fara sa explicam prea multe de perechile romanesti datorita faptului ca tot mai multe femei au inceput sa aprecieze si sa-si indrepte atentia catre acei producatori romani autohtoni de incaltaminte de calitate. Mai mult, ineditele modele de balerini sau esentialele sandale piele dama romanesti de vara sunt luate in vizon in aceasta perioada, urmand a scoate speciale colectii adaptate acestui sezon calduros.

Sandalele tale in trend si esentiale pentru vara

Trendul pentru urmatorul sezon de vara nu este chiar atat de schimbat in comparatie cu anii trecuti. Din cele mai deosebite doua modele de sandale dama vor fi cele clasice si casual, fara toc si cele inalte, elegante, pentru acele evenimente mai formale la care vei participa. Culorile si design-ul tine mai mult de gustul tau cat si de acele articole cu care iti vei crea diferitele tinute.

Un alt aspect foarte important pe care l-am omis ceva mai sus este dat de pretul diferitelor modele de sandale piele dama romanesti de calitate practicate de catre acesti comercianti. Probabil ca te vei gandi ca acordand o atentie destul de mare fiecarei perechi, folosind numai materiale de calitate superioara si trecand toate testele unei perechi perfecte, pretul este unul desul de mare. Nu, nu ar trebui sa ne face griji in acest sens. Putem spune ca mai orice femei isi poate permite sa-si completeze colectia cu cele mai in voga sandale piele dama romanesti pentru urmatorul sezon.

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen