Salamander Streamline: profilul calitatii

Calitatea se regaseste in aproape orice decizie luam, atunci cand vine vorba de cumpararea de bunuri pentru casa s.a.m.d. Daca nu va setati calitatea ca standard atunci cand achizitionati bunuri pentru casa, atunci este cazul s-o faceti de aici inainte.

Sa incepem un mic joc. Presupunem ca vreti sa schimbati tamplaria casei si trebuie sa alegeti dintre numeroasele tipuri de termopan. Dincolo de avantajul confortului datorat faptului ca ferestre PVC se intretin mul mai usor, acestea promit si performanta.

De aceea este recomandat sa alegem ferestrele termopan cele mai bune!

termopanele de profil Salamander StreamlineProfilul Salamander Streamline- alegerea cea mai iscusita

Avand grosimea peretelui exterior de 2,8- 3 m, profilul Salamander Streamline se incadreaza in clasa A de profile PVC. Apartenenta la clasa A demonstreaza ca profilul Salamander Streamline aduce cu sine o calitate premium a tamplariei dumneavoastra. Astfel, termopanele de profil Salamander Streamline au o rezistenta sporita in fata impedimentelor mediului ( frig ori caldura excesive ). Asa se face ca tamplaria care apartine profilului Salamander Streamline nu sufera deformari, asemeni celorlalte termopane. Putem spune astfel, ca banii investiti in tamplaria de profil Salamande Streamline, sunt bani bine investiti, care dau roade.

De asemenea, profilul Salamander Streamline beneficiaza de un sistem cu 5 camere de izolare termica, ceea ce va asigura facturi mult mai mici la caldura si energie.

Latimea profilului Salamander Streamline este de 76 mm- adancime de montaj, dandu-va libertatea de a alege varianta cu geam dublu sau triplu. Termopanele de profil Salamander Streamline au o etansitate puternica, ce ofera beneficiul confortului, ferindu-va de problemele de vant, ploaie si praf.

Avand un design inovator cu margini rotunjite, profilul Salamander Streamline da un aer modern casei tale. Gama de culori a profilului Salamander Streamline este diversificata, cuprinzand culorile: alb, maron, titan mat, bronz deschis si bronz inchis.

Profilul Salamander Streamline este importat direct de la producator de Dafco. Astfel, Dafco va promite calitate nemteasca la preturi avantajoase.

Intra si tu pe www.dafco.ro si convinge-te de beneficiile profilului Salamander Streamline.