S-a redeschis Făzăneria Pătulele, Jud. Mehedinți

Fermă înfiinÈ›ată în anii 80′ sub numele de FÄ‚ZÄ‚NERIA PÄ‚TULELE, este numită în continuare ca fiind cea mai mare făzănărie din Estul Europei.
Conform tradiției fazanii crescuți în Făzăneria Pătulele au impresionat an de an întreaga Europă prin penajul viu colorat.
Vizitatotii noştri, odată ajunşi în inima pădurii unde se află Ferma Noastră, simt cu adevărat ce înseamnă natura, aerul curat. Peisajul este mirific, iar zborul păsărilor te poartă într-o lume de basm.
În anul 2011 Ferma a fost preluată de către SC ECOROVIPROD FERM SRL, firmă privată având ca obiect principal creșterea și comercializarea fazanilor.
Datorită serviciilor de calitate pe care le avem, în prezent, firma noastra exportă fazani în toată Europa.
Personalul fermei este calificat în creșterea fazanilor iar ferma este supravegheată sanitar veterinar și corespunde normelor de bio-securitate conform cerințelor Uniunii Europene.
În ultimele 2-3 secole, ca urmare a extinderii relaţiilor comerciale, în multe ţări au fost introduse cele mai diferite specii de fazani. Drept rezultat al împerecherii fazanului sălbatic cu alte specii de fazani s-a obţinut aşa numitul fazan de vânătoare, care cunoaşte o largă răspândire. Familia fazanilor este împărţită în 9 rase şi mai multe specii, dintre care cea mai cunoscută este fazanul sălbatic.
Speciile cele mai rezistente pentru climatul nostru sunt: tenebros/negru și cel comun.
Vă așteptăm
Telefon: 0252891998
Email: contact@fazaniromania.ro
Website: http://www.fazaniromania.ro