S-a lansat site-ul VERMAN Romania – CALITATE GERMANA pentru PROTECTIA ECO-TERMO-FONICA de exceptie a casei tale!

VERMAN Romania isi propune sa aduca un plus de valoare clientilor sai, oferindu-le acestora pachete de produse si servicii de o calitate ireprosabila.

Temelia noului concept consta in calitatea produselor, atat a celor standard, cat si a celor regasite pentru prima oara in portofoliul unui comerciant de pe piata autohtona, calitate ce nu isi va mentine raportul de proportionalitate directa cu pretul produselor.

Gama vasta de produse cuprinde FERESTRE ÅŸi USI din TAMPLARIE PVC, LEMN ÅŸi ALUMINIU, RULOURI EXTERIOARE Aplicate / Suprapuse / Folie Simple / Folie Casetate, PLASE de PROTECTIE contra insectelor Fixe / cu Balamale / tip Rulou / tip Plisse, GLAFURI Interioare / Exterioare si USI de GARAJ tip Rulou / Sectionale, toate acestea purtand eticheta productiei germane.

De asemenea, VERMAN Romania vine in sprijinul clientilor sai, oferind servicii diferite de cele standard regasite pe piata, punandu-le la dispozitie beneficiarilor un MANAGER de PROIECT, care sa le poata oferi in orice moment sfaturi utile cu privire la conceperea si elaborarea viitoarelor proiecte ale acestora.

PRODUSELE VERMAN vin “la pachet” cu o serie de SERVICII INCLUSE GRATUIT: CONSULTANTA, PROIECTARE, MANAGEMENT de PROIECT, MONTAJ si MENTENANTA.

In ceea ce priveste pretul produselor, VERMAN Romania garanteaza cel mai mic cost perceput pe piata autohtona de PRODUSE si SERVICII, indiferent de pachetul ales de catre client. Intrucat clientii au asteptari si nevoi diferite, VERMAN Romania a elaborat 3 pachete de produse si servicii destinate acestora: Pachetul START, STANDARD si PREMIUM. Diferenta dintre cele trei consta in gama de produse oferite.

PRETURILE FERESTRELOR VERMAN pornesc de la 37,97 Eur fara TVA per m2, al RULOURILOR de la 54,46 Eur fara TVA per m2, iar la MIXUL COMPLET de PRODUSE (FERESTRE + RULOURI + PLASE + GLAFURI) preturile pornesc de la 128,43 Eur fara TVA per m2.

Asteptam cu drag clientii nostri la sediul central din Sos. Odai, nr. 227 A, sector 1, Bucuresti (Otopeni), de Luni – Vineri, intre orele 8:30 – 16:30.

Pentru mai multe informatii sau comenzi online, ne puteti contacta la numerele de telefon +4 0744 VERMAN / +4 0744 837636 sau puteti accesa site-ul www.verman.ro, precum si paginile de Facebook (VERMAN.ro), Google+ (VERMAN) si Twitter (VERMAN).