Royal Canin un brand renumit de mancare pentru caini

Iubitorii de animale stiu cat este de important sa le asigure puilor animalelor domestice o hrana care sa le asgure acestora aportul necesar de nutrienti pentru o dezvoltare armonioasa, mai ales la inceput.
Numeroase companii au investit fonduri uriase in proiecte de cercetare din domeniul nutritiei animalelor domestice. Una dintre acestea este si Royal Canin care a inovat de-a lungul timpului hrana pentru animale.

royal-canin-pet-foods_logo_318
In gama produsa de compania franceza gasim si mancare Royal Canin junior sau Royal Canin puppy, ce se adreseaza catelusilor si care are un continut optim de vitamine si minerale necesare pentru a asigura dezvoltarea acestora si pentru a le intari sistemul imunitar. Este important de stiut ca acest tip de hrana, Royal Canin junior sau Royal Canin puppy, este usor de digerat de catre stomacul inca nedezvoltat complet al micilor vostri prieteni canini.
O data ce catelusul vostru creste, trebuie sa adaptati si tipul de hrana. Astfel, ar trebui sa alegeti o mancare pentru caini care sa corespunda varstei catelusului, cum ar fi Royal Canin Medium junior sau Royal Canin mini junior. Mancarea pentru caini din aceste game este adaptata pentru a corespunde dietei bogate in nutrienti care este necesara unui caine de aceasta varsta.
De asemenea, in gama de mancare pentru caini Royal Canin, veti gasi si hrana Royal Canin mini adult.
Aceste tipuri de hrana adaptata pentru caini de diferite varste a fost conceputa in urma unor ample studii de cercetare asupra efectelor pe care le au o anumita dieta in dezvoltarea unui caine.
In gama Royal Canin, veti gasi si sortimente de hrana pentru animale ce incearca sa trateze anumite probleme de sanatate cu care se pot confrunta aceste animale de companie.
Daca ai nevoie de hrana Royal Canin junior, Royal Canin puppy, Royal Canin mini adult sau alte sortimente produse de aceasta companie o vei gasi, in ambalaje de diferite marimi, pe site-ul pet shop-ului online PetMart.ro!