Romanii apeleaza la familie pentru a scapa de datorii

Expo Media a organizat cea de-a treia editie a conferintei de nisa Credit & Collection Forum, in data de 13 iunie 2012 , in cadrul hotelului J.W. Marriott Bucuresti.

Bucuresti, 18 Iunie 2012 – Conform unui studiu efectuat in 2012 de catre compania KRUK International, principalul motiv pentru care romanii intra in datorii il reprezinta plata utilitatilor si imprumuturile. Aproape 4 din 5 romani considera ca cele mai afectate de o indatorare excesiva sunt persoanele aflate intr-o situatie financiara dificila. Iar majoritatea romanilor ar cere sfatul partenerului de viata sau familiei pentru a soluționa problema datoriilor.

Primul pas in rezolvarea problemelor de colectarea a creantelor il reprezinta intelegerea comportamentului debitorilor. Pornind de la aceasta premisa, Expo Media a organizat cea de-a treia editie a Credit & Collection Forum, miercuri, 13 iunie, in incinta hotelului J.W. Marriott din Bucuresti, in parteneriat cu compania KRUK International. Evenimentul s-a bucurat de un feedback pozitiv din partea audientei, care a fost formata din multiple arii de afaceri, precum : banking, telecom, outsourcing, media, lege, HR, si multe altele. Iar obiectivul principal al conferintei, pe langa acela de a oferi know-how specializat direct de la experti de top, a fost de a incuraja o buna relatie intre debitori si creditori, deoarece mentinerea unei comunicari deschise genereaza solutii convenabile bidirectional. Romanii trebuie sa isi creeze obiceiul de a contacta creditorii sau firmele ce colecteaza creante cand sunt in impas, pentru ca acestia reprezinta cea mai sigura si avizata sursa de informatii si directii de urmat, pentru a rezolva cat mai rapid problemele legate de datorii.

Speakerii Credit & Collection Forum 2012 au fost manageri si lideri de opinie ai domeniului din tara si din strainatate, precum: Isabela Iacob – Director General, KRUK International, Nuria Simón Artigas – Managing Partner, Kam Career & Human Resource Consulting, Ovidiu Bordeut, EMBA, PhD – Senior Consultant, Sandra Dinescu – Avocat, Kurt Weber – Managing Director, Horvath & Partners si Ana Cernat – Executive Manager, Small Business Banking Sector, Bancpost.

Evenimentul a fost moderat de Ruxandra Andrei – Deputy General Manager, FinZoom.ro.

Cea de-a treia editie a conferintei a fost posibila cu sprijinul partenerului strategic KRUK International.
Evenimentul s-a bucurat de sustinerea partenerilor media: Contact Center Magazine, Wall-street, ClubAfaceri, Ghiseul Bancar, Newschannel, Banknews, FinZoom, Orasul Meu, Efin si Presaonline, precum si de premii atractive pentru public din partea: Zelmer South Europe, Active Life, Extreme Travel,Tea Forte si Zvinca Bijuterie Contemporana.

“KRUK International este una dintre companiile de top pe piata managementului creantelor din Romania si unul dintre principalii jucatori pe segmentul achizitiilor de portofolii de creante, mai ales datorita know-how-ului dezvoltat si experientei acumulate in aceast domeniu de Grupul KRUK din Polonia. Prin implementarea strategiei de promovare a incheierii de angajamente de plata, care sunt de fapt scheme de restructurare pe care compania noastra le propune debitorilor, echipa noastra a incheiat 37.000 de angajamente de plata noi in 2011, de peste trei ori mai multe decat cele incheiate in anul 2010. Datorita ofertei de angajamente de plata in rate convenabile, pe care am implementat-o inca din anul 2008, rezultatele noastre s-au imbunatatit considerabil. Suntem bucurosi sa fim partenerul de afaceri preferat al companiilor, dar si al debitorilor”, a spus Isabela Iacob, Director General KRUK International.

Informatii suplimentare despre evenimentul de afaceri sunt disponibile pe www.conferinte.ro, alaturi de fotografii si prezentari de la conferinta de credit si collection. De asemenea, tot aici, puteti accesa calendarul de conferinte de business Expo Media pentru anul in curs.

Expo Media este o agentie full service ce ofera o gama variata de servicii de calitate in domeniile: marketing si comunicare, research, consultanta de customer operations si organizare de evenimente de business. De-a lungul timpului, Expo Media a dat dovada de spirit de excelenta in toate actiunile intreprinse prin experienta, dedicatie si competenta. Pentru mai multe informatii despre compania Expo Media, va rugam sa accesati www.expomedia.ro.

CONTACT
Oana Olteanu
Communication Manager
Tel: +40 21 411 44 20
Mobil: +40 733 060 010
Email: oana.olteanu@expomedia.ro
Web: www.conferinte.ro; www.expomedia.ro; www.enlightening.ro
Social Media: http://www.facebook.com/ExpoMedia.ro