Rochii de mireasa 2017 la atelierul Calin Events

rochii de mireasa

Designerii si atelierele de creatie vin in intampinarea viitoarelor mirese cu noile colectii de rochii de mireasa 2017 la timp pentru nuntile de primavara. Decolteurile adanci, dantela rafinata si accesoriile impozante sunt elemente must-have pentru miresele in tendinte. Marii designeri internationali pariaza pe faptul ca miresele vor face alegeri indraznete, dar in acelasi timp elegante.

Calin Events, unul dintre cele mai prestigioase ateliere de creatie din Romania, aduce pentru anul 2017 rochii de mireasa ce reflecta aceste tendinte. Creatorii ne propun rochii cu spatele gol sau usor transparent, venind in intampinarea mireselor care doresc un plus de senzualitate. Materialele diafane si decoratiunile subtile subliniaza si alungesc silueta, lasand loc imaginatiei. Atelierul urmeaza tendintele podiumurilor internationale care se axeaza pe rochii elegante, dar in acelasi timp indraznete.

Rochiile de mireasa cu linii simple si elegante se fac remarcate prin elemente neconventionale precum funde tridimensionale sau accesorii pretioase. Atelierul Calin Events include in colectia 2017 de rochii de mireasa creatii in linii clasice ce surprind prin accesorizarea cu funde mari, plasate in zona taliei, la spate sau in lateral. Aceste elemente atrag privirea si aduc un aer delicat creatiilor. Accesoriile pretioase cusute pe materiale de cea mai buna calitate adauga o nota sofisticata, creand efecte spectaculoase in lumina reflectoarelor de pe ringul de dans. Creatorii ne arata astfel ca putem purta o rochie in linii simple care, totusi, atrage toate privirile prin detaliile extravagante.

Modelele bine-cunoscute de rochii de mireasa sunt reinterpretate in noua colectie cu ajutorul decolteurilor adanci sau a materialelor pretioase. Clasicele rochii de printesa din noua colectie se remarca prin calitatea evidenta a materialelor si decolteul in V ce capteaza privirea. Un element definitoriu pentru rochiile acestui sezon este croiala ce subliniaza umerii goi. Pentru o zi de primavara racoroasa puteti accesoriza cu o capa diafana.

Rochiile de mireasa in A sunt si anul acesta o componenta cheie a noii colectii. Calin Events aduce detalii noi acestui tip de rochii, folosind elemente pretioase si dantela fina in zona bustului. Aceste modele subliniaza elegant silueta reprezentand o alegere perfecta pentru miresele ce doresc o rochia clasica.

Cele ce doresc sa iasa din tipar pot alege rochii de mireasa pe diverse nuante de alb sau culori deschise si pastelate. Rochiile roz trandafiriu vor fi apreciate de miresele romantice ce cauta o rochie in linii elegante si cu un plus de rafinament. Iar daca vreti sa respectati traditia, dar in acelasi timp sa va faceti remarcata, puteti alege o rochie cu elemente in tonuri de albastru.

Rochiile de mireasa ideale sunt cele ce avantajeaza silueta miresei, dar care in acelasi timp sunt suficient de comode pentru a ii permite acesteia sa profite la maxim de cea mai frumoasa noapte. Creatorii Calin Events folosesc in acest scop materiale de calitate ce isi pastreaza forma, dar care sunt  comode si usoare. Atelierul realizeaza rochii de mireasa adaptate oricarui tip de silueta si executa retusurile necesare pentru ca tu sa ai rochia de vis. Daca vrei sa iti gasesti sau, de ce nu, sa iti creezi rochia de mireasa ideala, consilierii Calin Events te asteapta in magazine!