Revoluția etichetelor cu noua Primera LX2000e!

Cartușe mai mari, cerneală pigment, conformitate GHS și o calitate extraordianară a etichetelor imprimate

Primera LX2000e
Primera LX2000e – Imprimantă de etichete color cu cerneală pigment CMYK

Cluj-Napoca, Cluj, RO (24 iunie 2015) – GSR GRUP SRL, reprezentant Primera Technology Europe, lider mondial în fabricarea echipamentelor de imprimare a etichetelor color, introduce pe piață imprimanta de etichete color cu cerneală pigment LX2000e.

Primera LX2000e este cea mai rapidă imprimantă de birou marca Primera, aceasta fiind capabilă să imprime rolele de etichete cu o viteză de până la 152 mm/secundă, respectiv cu 25% mai repede decât predecesoarea sa, Primera LX900e, care la rândul său a fost un succes.

Cartușele individuale CMYK de dimensiuni mari garantează un cost scăzut per etichetă. Alte caracteristici tehnice de elită includ: cerneală pigment pentru o rezistență mai mare la lumină UV, chimicale și apă, cutter de tipul pizza-wheel încorporat, afișarea culorilor, fereastră pentru vizualizarea nivelului rolelor de etichete și rețea Ethernet cu fir sau USB 2.0 și opțiuni pentru conexiune wireless.

„LX2000e reprezintă o întreagă nouă clasă de produse de birou pentru imprimarea etichetelor” declară Mark D. Stroebel, vice președinte Sales & Marketing al companiei Primera. „Prin intermediul cartușelor mai mari putem oferi un cost extrem de competitiv per etichetă. Avem cerneală pigment care oferă o rezistență mai mare la apă, chimicale și lumină UV. Calitatea imprimării este extraordinară. Adăugați la toate acestea rețeaua Ethernet cu fir sau USB 2.0 și opțiunile de conexiune wireless, împreună cu lățimea de imprimare de 210 mm (8,25”) și veți obține ceea ce își doresc întotdeauna companiile. Cu LX2000e, există doar beneficii, fără compromisuri.”

Aplicațiile tipice includ etichete de produs pentru cafea, vin, patiserie, carne, brânzeturi și pentru alte sute de specialități. Primera LX2000e este ideală și pentru etichetarea personală, marketing de testare și etichetare pentru retail.

Pentru cei care au nevoie de respectarea GHS, Primera LX2000e este alegerea perfectă. Cu cerneala sa pigment și materialul Tuffcoat Extreme Polyjet marca Primera, LX2000e a trecut cu succes testarea BS5609, Secțiunea 3. Testele aplicate includ îndepărtarea imprimării cu bandă adezivă, rezistența la abraziune și persistența evaluării imprimării în condiții extreme, inclusiv în cazul expunerii la lumină UV, al contactului repetat cu sarea sau a introducerii în apă. Materialul și imaginile imprimate cu Primera LX2000e au trecut toate cele trei categorii de teste.

Imprimanta include driver pentru Windows Vista/7/8, împreună cu Bartender Ultralite Software și NiceLabel SE (pentru Windows), pentru design-ul etichetelor, adăugarea codurilor de bare și QR etc. Majoritatea altor programe populare de design grafic pentru Windows pot fi utilizate pentru design-ul și imprimarea etichetelor.

Substraturile potrivite pentru imprimare cu Primera LX2000e sunt diversele materiale pentru etichete inkjet, inclusiv celebrul poliester Tuffcoat Extreme ™ alb și transparent al companiei Primera și BOPP alb, precum și noul polyjet Tuffcoat Extreme. Etichetele de hârtie sunt de asemenea disponibile în variante high-gloss, semi-gloss și mate.

Prețul unei imprimante Primera LX2000e este de 3.995 Euro + TVA și este disponibilă la distribuitorul autorizat în România, GSR GRUP SRL.

Oferit de: GSR GRUP SRL, RO-10995336

Cluj-Napoca, Str. Eftimie Murgu 11C, tel. 0264.441.179, fax. 0372.873.348

office@printlabel.ro, www.printlabel.ro

www.printlabel.ro