Retete Raw Vegan foarte usor de pregatit

In alimentatia raw vegan exista foarte multe controverse, desi foarte multi oameni o prefera si incep sa caute retete raw vegan pentru a incepe sa manance din ce in ce mai sanatos.

Ce alimente iti trebuie pentru retetele raw vegan?

retete raw vegan

Initial, trebui definit ce inseamna conceptul de raw food in toata lumea. De regula, lumea crede ca mancarea raw vegan si retetele raw vegan nu vor fi niciodata 100% mancare nepreparata chimic, ci un procent cat mai mare de cruditati. De regula ar trebui sa fie 50-70% cruditati foarte proaspete si cat mai locale, iar restul de 30-50% alimentatie sau traditionala gatita, vegana sau vegetariana in functie de cum alege fiecare.

Printre cei care prefera mancarea raw food exita o intrebare extrem de comuna: “Ce procet de raw food consumi?” . Fiecare om ar trebui sa decida raspunsul pentru el. Bucataria fara foc foloseste cat mai multe ingrediente de origine vegetala combinate si cat mai corect din punct de vedere nutritional. Se folosesc foarte multe retete raw vegan din legume, frunzoase, vlastari, fructe, nuci, alge marine si multe altele.

Denumirea “raw vegan” inseamna alimentatia vegana fara foc (vegan inseamna lucruri fara ingrediente animala, ci doar vegetala) si in care retetele raw vegan de baza sunt:

  • Germenii si vlastarii – seminte germinate de legume crescute care sunt de 30 de ori mai bogate nutritional decat plantele mature care sunt surse majore de proteine complexe.
  • Legumele – intr-o varietate cat mai larga si multe frunzoase folosite in salate si sucuri.
  • Fructele in stare naturala, dar nu intr-un procent extrem de mare
  • Semintele si nucile – surse complexe de protieni si acizi foarte grasi esentiali.
  • Supraalimentele – cum ar fi alge marine, care reprezinta o sursa foarte complexa de minerale din lume.

Pentru mult mai multe retete raw vegan intrati pe acest link si aflati cat mai multe despre sucurile raw vegan, smoothie-uri raw vegan, deserturi raw vegan si multe alte lucruri despre alimentatia raw vegan.

Despre RawCoco

RawCoco este spatiul in care cumparaturile, produsele alimentare si sanatatea se intalnesc cu scopul de a face ca fiecare alegere sa conteze pentru sanatate.

RawCoco este prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania. RawCoco a fost lansat in martie 2015 si a fost conceput initial ca prima cofetarie-ceainarie raw vegan din Romania, iar in fiecare zi de comunicare cu oamenii a adus acestui proiect obiective si directii noi.

Anca Alungulesucuri pentru detox 1sei, fondatoarea RawCoco, si-a propus odata cu inceperea acestui drum, sa incerce sa schimbe in bine obiceiurile alimentare ale romanilor, sa contribuie prin sfat, reteta sau preparat la introducerea in alimentatia zilnica a unui suc natural sau la inlocuirea unui desert traditional cu unul sanatos. “Hrana inteligenta” sau portii de “sanatate la pahar” sau de “sanatate la farfurie”, cum obisnuieste Anca sa-si numeasca preparatele, sunt la indemana oricui din Romania atat ca informatie si beneficii, cat si concret, ca produs de consum, pe www.rawcoco.ro.