Restaurant Nunta – Cele Mai Frumose Locatii Din Sibiu

Nunta este unul dintre cele mai importante evenimente din viata unui cuplu. Exista o multime de detalii care trebuie stabilite inainte ca aceste evenimente sa aiba loc. Alegerea unui restaurant nunta este una dinre detaliile importante.

Locatia in care se desfasoara petrecerea de nunta trebuie sa fie pe masura asteptarilor, sa impresioneze invitatii, sa ii multumeasca pe miri iar cel mai important serviciile sa fie ireprosabile. Pentru a gasi un local perfect, este bine sa cautati din timp, cu cel putin un an inainte de eveniment.

Iata cateva locatii ideala pentru a va organiza petrecerea de nunta in Sibiu:

Restaurant Bliss

Este unul dintre cele mai frumoase restaurante de pe piata sibiana cu o capacitate de 250 de locuri, ideal pentru orice tip de eveniment: botez, nunta, petreceri corporate, zile de nastere, etc.
Restaurantul s-a deschis in anul 2010 motoo-ul restaurantului fiind “ Cand esti aici, esti in familie!”
Mobilierul restaurantului in stil art- noveaux, spatiile vitrate generoase si servirea impecabile vor face din evenimentul dumneavoastra un moment de neuitat.

Restaurant Bliss Sibiu
Meniul restaurantului are la baza atat preparate culinare internationale cat si traditionale romanesti, toate pregatite de o echipa de bucatari profesionisti. De asemenea restaurantul pune la dispozitia clientilor sai doua pachete de nunta Premium si All Inclusiv care vor reusi sa multumeasca asteptarile tuturor.

Restaurantul este situat pe Calea Turnisorului nr 116.

Restaurant  BuonaVista
O locatie ideala pentru organizari evenimente Sibiu este restaurantul BuonaVista.
Restaurantul poate gazdui pana la 400 de persoane in cazul in care mesele se servesc sub forma de bufet si cocktail iar la mese rotunde 230 de persoane.
Rafinamentul si atentia la detalii isi spun cuvantul in aceasta locatie. Echipa de specialisti a restaurantul reuseste sa creeze o ambianta placuta si ofera servicii ireprosabile pentru toti cei prezenti la eveniment.

Palatul Brukenthal Avrig Sibiu
Palatul Brukental de la Avrig
Este o locatie unica unde evenimentul organizat de dumneavoastra va fi o reusita indiferent de anvergura. Gradina de care palatul dispune ofera un aer baroc, fiind de o frumusete rara. Pozitionarea acestei locatii este una de invidiat, situandu-se la Poalele Muntilor Fagaras la o distanta de 20 de km de Sibiu. Aici pot fi amplasate corturi pentru evenimente sau puteti opta pentru orangerie sau parc.
Pentru cei isi doresc cu adevarat o locatie speciala, Palatul de la Avrig este o alegere perfecta.

Acestea sunt doar trei dintre locatiile din Sibiu unde puteti avea parte de evenimente frumoase. Desigur pe piata sibiana mai exista o multime de alte restaurante de nunta elegante, frumoase si cu servicii de calitate. Printre acestea se numara: Hotelul Hilton, Grand Plazza, Restaurant Majestic, Complex Verena, Corttina, etc.

Important este sa nu lasati acest detaliu pe ultimul moment. Alegeti un restaurant pentru nunta din timp si stabiliti toate detaliile cu personalul pentru a fi siguri ca evenimentul va fi o reusita.