Respecta-ti animalutul-ofera-i hrana pentru catei de pe petshopexpres.ro

Animalutul dumneaoastra are nevoie de hrana pentru catei de inalta calitate, care sa ii ofere energia de care are nevoie pentru a se desfasura intreaga zi, de aceea trebuie sa cumparati de la noi si sa ii oferiti calitatea de care are nevoie. Trebuie sa tineti cont, bineinteles, de varsta lui, asa ca va invitam sa cumparati hrana potrivita varstei catelului dumneavoastra.

De regula, catelusii mici mananca des, iar stomacelul lor este mic, de aceea nu trebuie sa le dati portii mari, ci cat mai mici, la distanta de 3 sau 4 ore. Deci, trebuie sa ii asigurati 2 mese pe zi pline cu sanatate si savoare. Hrana pentru caini de la noi este bogata in antioxidanti, minerale si vitamine, toate benefice pentru sanatatea organelor interne, dar si a pielii. Cu siguranta ati vazut prin parc sau pe strada catei cu blana lucioasa, parca erau de jucarie. Ei bine, aceasta blanita este asigurata de hrana de calitate, corespunzatoare nevoilor sale.

Avantajele hranei pentru catei

O data cu achiziotnarea hranei pentru catei, animalutul dumneavoastra o sa fie mult mai fericit si mai vioi, intrucat acest tip de mancare este foarte bogat in protein, necesare organismului sau. Trebuie sa luam in considerare si faptul ca ei nu au nevoie doar de proteine in alimentatia lor, de aceea proportiile sunt echilibrate si organizate conform standardelor. Niciodata sa nu cumparati hrana care contine glucide, acestea nu le sunt necesare cainilor, ei isi iau energia strict din lipide si proteine. Glucidele, in special cele din zahar, le deterioreaza capacitatea de-a vedea si simti, de aceea trebuie sa avem grija ce le oferim si cat.

In afara de aceste avantaje, mai putem preciza si faptul ca animalutul o sa fie mult mai calm, intrucat nutrientii ii mentin si sanatatea mentala in siguranta, ii ofera tot ce este nevoie creierului ca acesta sa poata functiona in conditii optime si noi, oamenii, sa ne bucuram de acest avantaj. Nu trebuie sa uitati de apa, aceasta detine si ea rolul principal in dieta zilnica, ea nu trebuie sa lipseasca din casa sau din curte. In casa este preferabil sa ii puneti vase cu apa in camerele unde stiti ca ii place lui sa locuiasca, iar daca locuiti la casa, trebuie sa aveti in vedere ca animalutul petrece mult timp si in curte, de aceea trebuie sa puneti castroane de apa peste tot, oriunde stiti ca prefera el sa stea. Vasele pentru apa este indicat sa fie din sticla sau metal, si apa sa fie potrivita, sa nu fie rece intrcat ii deranjeaza si nu o vor bea.

 

hrana-uscata-caini

Cumpararea hranei pentru catei prin diferite modalitati

Datorita noii tehnologii, puteti beneficia de primirea hranei pentru catei chiar la dumneavoastra acasa, fara ca sa va deplasati in oras. Acest lucru il puteti obtine accesand: www.petshopexpres.ro sau sunand la numarul de telefon: 0726 175 162. Pe site veti gasi toate sortimentele de hrana pe care le doriti, suplimentele de care aveti nevoie sau accesoriile pe care credeti ca le doreste cainele dumneavoastra.