RedDot – distribuitor unic al Rack-urilor Gunko

Infiintat in 1974, grupul Gunok include companii si fabrici din domeniul prelucrarii metalelor. In 2005 ia fiinta Gunko Industrial, in cadrul grupului, cu rolul de a produce tehnologie moderna, infrastructura integrata si produse IT de inalt standard calitativ. In 2010 Gunko Industrial devine primul producator mondial cu certificare TSE pe standarde EN pentru productia rack-urilor de 19 inchi. Astazi produsele Gunko intra in exclusivitate pe piata romana, prin partenerul clujean RedDot.

 „Experienta de peste 12 ani in domeniul IT ne-a indreptat in mod natural spre produse tot mai competitive, mai moderne si mai fiabile. In acest context propunerea rack-urilor Gunko, pentru clientii carora le-am realizat structuri complexe de date, a fost una corecta si mai ales profitabila. Structurate pe 7 categorii diferite de exploatare: Elegant Pro, Elegant Net, Server Rack, Open Rack, Elegant Wall, Wall Rack si Soho, rack-urile Gunko si accesoriile acestora sunt baza unui establishment de date performant, orice companie sau institutie avand nevoie de o astfel de infrastructura.„ afirmă Mircea Pop, manager vânzări RedDot.

Rack-urile Gunko sunt produse in conformitate cu standardele internationale si ies din fabrica intr-o gama larga de optiuni si variante, adaptate necesitatii actuale a structurilor de baza de date moderne. Fiecare din produse acopera in mod unic, cererea de echipament IT prin dimensiunile, accesabilitatea, fiabilitatea si structura de care dispun. „Alegerea produselor Gunko pentru clientii nostri a venit ca urmare a rapoartelor de profitabilitate si fiabilitate pozitive pe care le-am inregistrat in ultimul timp. Alegerea RedDot ca unic distribuitor in Romania a produselor si accesoriilor rack Gunko de catre reprezentantii concernului turc a fost concluzia unui parteneriat startegic dezvoltat in timp si care a avut la baza expertiza companiei noastre in dezvoltarea solutiilor IT complexe atat pentru stocarea cat si pentru transmisiile de date” a concis managerul RedDot.

Firma RedDot din Cluj-Napoca activeaza din anul 2005, in special pe piata din Transilvania, oferind produse, servicii si solutii integrate adaptate cerintelor specifice de business, incluzand proiectare, instalare si intretinere a infrastructurii de voce, imagine si de date: sisteme de cablare structurata, servicii profesionale legate de retele si comunicatii, infrastructura audio si video, sisteme de securitate, Smart Home si cladiri inteligente.

 

Mircea Pop

Manager Vanzari – SC REDDOT SRL

E-mail: mircea.pop@reddot.ro

Tel: 0740 105 715

www.reddot.ro