Qfeel Bootcamp 4D – Editia IV (22-25 Septembrie)

Am ajuns la a 4-a editie a Bootcampului 4D!!!

22-25 Septembrie 2016 – la Pensiunea Cetatea Carului (Moeciu)

Despre ce e vorba, pe scurt?

Un Bootcamp in care tu esti in centrul atentiei. Experimentezi si descoperi, te joci si inveti. Toate astea se intampla la munte, intr-o locatie de poveste departe de forfota orasului si activitatile cotidiene.

Bootcampul de Dezvoltare personala prin TEATRU – 4D imbina tehnici din teatru, activitati de teambuilding si exercitii practice create special pentru a-ti oferi o experienta unica.

Conceptul acestui Bootcamp 4D este UNIC, el fiind creat de actori profesionisti, regizori si traineri specializati in dezvoltare personala.
Cel mai important lucru pentru noi este ca tu sa fii increzator si sa iti descoperi adevaratul potential, iar din acest motiv am pus la cale cel mai distractiv Bootcamp 4D!

ATENTIE!
ACEST BOOTCAMP DAUNEAZA GRAV RUTINEI, STRESULUI SI EMOTIILOR NEGATIVE!

EXPERIENTA BOOTCAMP 4D INSEAMNA:

DISTRACTIE – Este timpul pentru o altfel de vacanta! Participa si vei avea parte de experiente noi, provocari, exercitii si jocuri de echipa, alaturi de oameni remarcabili.
DESCOPERIRE – Descoperi calitatile pe care le ai si dobandesti usurinta de a actiona in afara zonei de confort, actionezi liber. Testeaza-ti limitele!
DINAMISM – Iti punem la dispozitie un program complex si bine structurat in care totul se intampla asa cum trebuie. Prin joaca si buna dispozitie.
DETERMINARE – Emotii, timiditate, frica? Vor fi eliminate! pentru ca vei pune in practica tehnicile pe care marii actori le folosesc. Devii constient de resursele tale si comunici eficient.

Pentru mai multe detalii intra pe site: http://cursuri-actorie.ro/servicii/bootcamp-4d/
sau suna la tel 0731617892.

Te asteptam si pe tine!