Protejati de Cloud: G Data CloudSecurity

Browser-ul plug-in gratuit blocheaza site-urile periculoase

Bucuresti (Romania), 10 martie 2011 – Majoritatea programelor malware din ziua de astazi sunt distribuite prin intermediul Internetului. Cu toate acestea, utilizatorii de solutii de securitate gratuite sunt adesea insuficient protejati impotriva acestei amenintari. Acest lucru inseamna ca site-uri web infectate pot deveni in scurt timp un risc. La CeBIT 2011, G Data a prezentat in premiera G Data CloudSecurity, un browser plug-in gratuit pentru blocarea site-urilor de phishing si site-uri contaminate cu malware. Acest plug-in poate fi utilizat cu Mozilla Firefox si Internet Explorer si este compatibil cu toate solutiile antivirus gratuite. G Data CloudSecurity va fi disponibil in curand si in Romania si va putea fi descarcat gratuit.

 

 „Cea mai mare parte a softurilor malware sunt distribuite acum prin intermediul Internetului de catre cyber-criminali “, explica Ralf Benzmuller, seful G Data SecurityLabs. „O protectie adecvata face, de asemenea, ca activitatile utilizatorului online sa se desfasoare in conditii de siguranta, deci, prin urmare, este absolut esential, eliminandu-se altfel riscul ca PC-urile sa fie infectate cu softuri malware. Solutiile antivirus gratuite acopera mai mult sau mai putin aceasta sursa de risc inadecvata. Prin urmare, G Data CloudSecurity este accesoriul ideal pentru o solutie antivirus gratuita.”

G Data CloudSecurity blocheaza site-urile infectate inainte ca acestea sa produca daune. Plug-in-ul este compatibil cu orice solutie antivirus gratuita. G Data CloudSecurity este gata de utilizare imediat dupa instalare. Nu sunt necesare actualizari de program, iar cu cat mai multi utilizatori folosesc acest plug-in, cu atat mai multe date aduna Cloud-ul de pe site-urile periculoase. Acest lucru face ca G Data CloudSecurity sa fie si mai cuprinzator. Utilizatorii pot raporta, de asemenea, site-uri suspecte, prin intermediul acestui plug-in. Expertii de la G Data SecurityLabs le verifica si alimenteaza Cloud-ul cu datele obtinute in acest mod.

Clientii G Data sunt deja echipati cu protectie web eficienta prin utilizarea de solutii de securitate G Data si, prin urmare, nu trebuie sa instaleze acest plug-in.

-###-