Promotie cursuri autorizate CNFPA: Formator, Manager de Proiect, 21-24 mai 2012, Arad

Centrul National de Training EDUEXPERT – furnizor de formare profesionala continua va invita sa participati la Arad la cursurile  autorizate CNFPA pentru ocupatiile “FORMATOR” cod COR 242401 si “MANAGER PROIECT” cod COR 242101. Cursurile se finalizeaza cu certificate de absolvire recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Protectiei Sociale (MMFPS) si de catre Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS) si sunt insotite de un supliment descriptiv in care sunt precizate competentele dobandite de participanti. Prin apostilare, certificatele de absolvire sunt recunoscute si la nivel european.

 

  1. CURS FORMATOR AUTORIZAT CNFPA, COD COR 242401, 21-24 MAI 2012, ARAD

 

Conform art. 23 (2) din OG 129/2000 privind Formarea profesionala a adultilor, incepand cu 01 ianuarie 2010 certificatul a devenit obligatoriu pentru oricine doreste sa deruleze activitati de formare cu adultii.

 

PERIOADA DE DESFASURARE: 21-24 mai 2012, Arad

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 11 mai 2012

CONDITIE DE ACCES: studii superioare

TAXA DE PARTICIPARE: 300 lei / persoana

 

Taxa de participare contine: taxa de inscriere, instruirea teoretica si practica, suportul de curs (tiparit/format electronic), materialele si echipamentele de lucru, asigurarea locatiei cursului, onorariile trainerilor si evaluatorilor, taxa de examinare si eliberarea certificatelor CNFPA.

 

ACTE NECESARE INSCRIERE: 1. Formularul de inscriere (trebuie trimis pana la termenul limita stabilit, impreuna cu dovada achitarii taxei de participare); 2. Copii dupa CI, diploma de licenta, certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui) – trebuie aduse in prima zi de curs.

 

LOCATIE CURS: Gr. Sc. de Industrie Alimentara Arad, str. Lucian Blaga nr. 15, mun. Arad.

 

SCOPUL CURSULUI: Insusirea noilor tehnici de formare implicate de educatia pe tot parcursul vietii si aplicarea acestora in functie de particularitatile invatarii la adulti.

 

COMPETENTELE PROFESIONALE dobandite la finalul cursului sunt conform Standardului Ocupational si se refera la :

Pregatirea formarii

Realizarea activitatilor de formare

Evaluarea formarii

Aplicarea metodelor si tehnicilor speciale de formare

Marketing-ul formarii

Proiectarea programelor de formare

Organizarea programelor si a stagiilor de formare

Evaluarea, revizuirea si asigurarea calitatii programelor si a stagiilor de formare

 

 

CINE POATE PARTICIPA: Manageri, Manageri de resurse umane, Responsabili cu formarea intr-o organizatie, Actuali si viitori formatori, Psihologi, Cadre didactice, Membri ONG sau orice persoana interesata sa obtina o certificare pentru ocupatia de Formator.

 

DE CE SA PARTICIPI: Pentru ca te certifici ca Formator de competente profesionale. In plus, beneficiezi de un program dinamic sustinut de lectori autorizati, care detin o vasta experienta in formarea adultilor. Vei avea parte de aplicatii individuale si de grup, studiile de caz, jocuri de rol si exemple de buna practica. Vei participa la exercitii de dictie, vei sustine mini-traininguri in fata colegilor, vei oferi si vei primi feedback.

 

 

  1. CURS MANAGER DE PROIECT AUTORIZAT CNFPA, COD COR 242101, 21-24 MAI 2012, ARAD

 

PERIOADA DE DESFASURARE: 21-24 mai 2012, Arad

TERMEN LIMITA DE INSCRIERE: 11 mai 2012

CONDITIE DE ACCES: studii superioare

TAXA DE PARTICIPARE: 300 lei / persoana

 

Taxa de participare contine: instruirea teoretica si practica, suportul de curs (tiparit/format electronic), materialele si echipamentele de lucru, asigurarea locatiei cursului, onorariile trainerilor si evaluatorilor, taxa de examinare si eliberarea certificatelor CNFPA, pauzele de cafea.
ACTE NECESARE INSCRIERE: 1. Formularul de inscriere (trebuie trimis pana la termenul limita stabilit, impreuna cu dovada achitarii taxei de participare); 2. Copii dupa CI, diploma de licenta, certificat de casatorie (in cazul schimbarii numelui) – trebuie aduse in prima zi de curs.
LOCATIE CURS: Gr. Sc. de Industrie Alimentara Arad, str. Lucian Blaga nr. 15, mun. Arad.
SCOPUL CURSULUI:  Insusirea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor de scriere si management al proiectelor finantate prin fonduri europene.

COMPETENTE PROFESIONALE FORMATE CURSANTILOR (conform cu standardul ocupational al ocupatiei “Manager Proiect”):
Stabilirea scopului proiectului
Stabilirea cerintelor de management integrat
Planificarea activitatilor si jaloanelor
Gestiunea utilizarii costurilor si resurselor operationale
Realizarea procedurilor de achizitii pentru proiect
Managementul riscurilor
Managementul echipei de proiect
Managementul comunicarii in cadrul proiectelor
Managementul calitatii proiectelor

CINE POATE PARTICIPA:  Actuali si viitori manageri de proiect; Membrii echipei de proiect; Specialisti din administratia publica centrala si locala; Manageri si antreprenori; Alte persoane implicate in derularea unor proiecte.

DE CE SA PARTICIPI:  Pentru ca in orice domeniu de activitate, a fi un bun manager de proiect reprezinta o cerinta obligatorie pentru toti cei care pun performanta pe primul loc. Vei invata de la specialisti care detin o vasta experienta in project management si in accesarea fondurilor europene multe „trucuri” necesare unui manager de proiect. Mai mult, te certifici ca manager de proiect la nivel national si european.

 

OFERTA INSTITUTII:  Pentru grupe de minim 20 persoane cursurile pot fi organizate la sediul institutiei dvs. (in orice localitate).

 

 

Pentru mai multe informatii:

Madalina ANGIU

Presedinte

Centrul National de Training EDUEXPERT

Tel: 0770.836192

Fax: 0351.815524

Email: contact@eduexpert.ro

Website: www.eduexpert.ro