Pagina de Facebook dedicată grupului Green Pro este un ghid util

Echipa de coordonare a proiectului european GREEN PRO, LIFE08 INF/RO/507, anunţă că la doar dupa 3 luni de la lansarea paginii dedicate proiectului in cadrul retelei Facebook, aceasta a devenit o unealtă “verde” foarte utilă pentru utilizatori şi a creat o comunitate interactiva în regiunea Balcanilor.

Pagina de Facebook dedicată grupului Green Pro este un ghid util, locul în care sunt împărtăşite sfaturi, link-uri şi materiale video despre cum să trăieşti “verde” zi de zi în România de astăzi şi nu numai.

Pagina de Facebook promovează de asemenea consumul şi producţia de produse verzi pe piaţa din România şi măreşte gradul de conştientizare asupra conceptului de “green” la nivel european, începând cu Regiunea Balcanilor. Oricare cetăţean va dori să afle mai multe despre “produse verzi” şi cultura din spatele lor, poate vizita acest grup şi poate schimba opinii şi idei cu experţii implicaţi în grup.

Green Pro a reuşit la doar o lună de la lansare să ia forma unei comunităţi în continua creştere cu nu mai puţin de 400 de membri, cei mai mulţi fiind din România.

Puteţi vizita acest grup şi îi puteţi exploata utilitatea, la următoarea adresă: http://www.facebook.com/pages/Green-Pro-systems/131725612576#!/group.php?gid=113877841978369
De asemenea vă invităm să vizitati şi pagina web dedicată proiectului la:
http://greenpro.ub.ro/

Despre proiectul Green-Pro
GREEN PRO promovează politicile referitoare la mediu ale UE şi instrumentele de piaţă cu privire la produsele prietenoase cu mediul, iar principalul avantaj constă nu numai în promovarea politicilor de mediu UE ci şi în promovarea uneltelor voluntare, cum sunt ecolabel, EMAS şi premiile UE dedicate sectorului de afaceri pentru mediu, prin utilizarea de unelte de piaţă bazate pe o abordare orientată către consumator.

Despre partenerii acestui proiect
Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău
Beneficiarul coordonator al acestui proiect, Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău este definită prin participarea la crearea valorilor, culturii şi civilizaţiei precum si promovarea cercetării ştiinţifice, la integrarea acestora în circuitul regional, naţional şi internaţional. Universitatea “Vasile Alecsandri” din Bacău îşi îndeplineşte misiunea prin formarea de specialişti pentru cercetare, învăţământ, activităţi socio-economice şi culturale, si prin educaţia permanent oferita absolvenţilor, în scopul perfecţionării continue.
European Focus Consulting SRL – EFCON
O companie ce oferă servicii de consultanţă organizaţiilor din sectorul public precum şi din cel privat, identificând cele mai utile surse şi programe de finanţare ale Uniunii Europene. Domeniile prioritare în care EFCON activează sunt Protecţia Mediului şi Managementul Proiectelor, Fonduri Europene si Marketing şi Promovare. Acţionând ca un punct central al reţelei, EFCON doreşte să faciliteze stabilirea de parteneriate între organizaţii si instituţii în vederea valorificării oportunităţilor de finanţare din România.
Agenţia Regională Pentru Protecţia Mediului Bacău
Agenţia Regională pentru Protecţia Mediului Bacău funcţionează ca instituţie publică cu personalitate juridică, finanţată de la bugetul de stat. Principalele atribuţii sunt coordonarea şi monitorizarea implementării legislaţiei de mediu la nivelul Regiunii Nord-Est, dezvoltarea şi implementarea la nivel regional a politicilor de protecţia mediului în sectorul planificării de mediu, dezvoltarea şi implementarea, împreună cu factorii decizionali, gestiunea deşeurilor şi planurile de management ale calităţii aerului.

Camera de Comerţ şi Industrie Bacău
Camera de Comert şi Industrie este o organizaţie autonomă, neguvernamentală, de utilitate publică, apolitică, fără scop patrimonial, non profit, cu personalitate juridică, creată pentru a reprezenta, apăra şi susţine interesele membrilor săi şi ale comunităţii de afaceri în raport cu autorităţile publice şi cu organismele din ţară şi din străinătate. În cadrul Proiectului Green PRO, CCI Bacău are ca atribuţii cercetarea de piaţă, monitorizarea impactului proiectului, comunicarea şi diseminarea impactului proiectului.
1 TV Bacău
1 TV Bacău este liderul televiziunilor din judeţul Bacău, cu 21 de emisiuni distincte, cea mai mare arie de acoperire (aproximativ 400.000 de locuitori), având cel mai cuprinzător jurnal. Este totodată, pe locul trei în clasamentul televiziunilor locale din ţară.
Connective Communications
Connective Communications Worldgroup Southeastern Europe este o corporaţie de Relaţii Publice şi de Public Affairs cu sedii în Grecia, Cipru, Albania, FYROM, Bulgaria, România şi Serbia. Connective WGSE este specializat în PR strategic, furnizând servicii complete companiilor şi organizaţiilor partenere, acoperind majoritatea specializărilor în Relaţii Publice prin susţinerea completă a unui proiect sau a unui program, fiind totodată membru fondator al International PR Network “27&More Worldwide”, corporaţie activă în 26 state din trei zone: Europa, Asia şi Oceania.

S.C. Connective Communications Services SRL
Member of Connective Worldgroup
Southeastern Europe
e-mail: info@connectivegroup.ro