Produse pentru curatenie de calitate, doar in oferta Dacris94.ro

Dacris94.ro este un magazin ce isi desfasoara activitatea in domeniul comertului online si care are scopul de a plasa pe piata si de a livra produse pentru curatenie eficiente, ideale pentru ca totul sa straluceasca.

In oferta acestui magazin online sunt cuprinse articole pentru uzul casnic (detergenti lichizi, absorbanti de mirosuri, solutii anticalcar, detergenti inalbitori, creme de curatat cu microparticule), pentru uzul profesional (in vederea igienizarii camerelor de hotel, a bailor de restaurante sau a spatiilor din institutiile publice) si pentru igiena personala. De asemenea, Dacris94.ro mai comercializeaza si cosmetice hoteliere.

produse curatenie

Stocul produselor de curatenie de care dispune acest magazin este diversificat si cuprinde zeci de articole diferite. Acestea sunt optime pentru curatarea, igienizarea si lustruirea mai multor tipuri de suprafete.

Preturile percepute sunt accesibile si difera de la produs la produs in functie de menirea pe care o au si in functie de compania producatoare.

Produsele pentru curatenie de la Dacris94.ro: zone rezidentiale, dar si industriale

Produsele pentru curatenie de la Dacris94.ro se adreseaza atat spatiilor rezidentiale, cat si celor care se intind pe suprafete mari (indeosebi domeniului Horeca).

Produsele de curatenie furnizate de acest magazin sunt profesionale si faciliteaza efortul depus de persoanele care le folosesc.

In gama magazinului, prezentata intr-un catalog electronic, sunt incluse si urmatoarele articole:

  • Bureti de vasa cu canelura, bureti pentru suprafetele delicate, bureti profesionali universali, cozi de lemn pentru maturi, capace pentru galeti, cozi metalice, cozi metalice telescopice, cosuri pentru depozitarea hartiei
  • Farase confectionate fie din metal, fie din plastic, farase de plastic prevazute cu cozi, galeti cu storcator, galeti cu storcator si cu separator, lavete abrazive
  • Lavete confectionate din microfibra, lavete umede, lavete uscate universale
  • Manusi pentru menaj, maturi confectionate din fire de plastic, maturi profesionale, maturi de paie, mopuri cu microfibre, perii de frecat pardoselile, perii de indepartat praful de pe pereti, periute pentru unghii, pompe de desfundat chiuvetele, rezerve de mopuri, saci de menaj, spalator din sarma, stergatoare de geamuri

produse de curatenie

Dat fiind faptul ca Dacris94.ro furnizeaza o gama larga de produse de curatenie si intrucat percepe preturi competitive, obiectivul echipei de la baza acestui magazin este de a se adresa tuturor persoanelor care au nevoie de articole pentru igienizare si, in acelasi timp, de a le raspunde necesitatilor.

Asadar, in oferta Dacris94.ro aveti la indemana articole de protectie ce se folosesc o singura data precum manusile sau sacii menajeri, articole indispensabile procesului de curatenie, anume mopurile, farasele, maturile, galetile si perii pentru orice tip de suprafata.

Cum se comanda produsele de curatenie dorite

Dacris94.ro se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si celor juridice.

Achizitionarea produselor pentru curatenie se realizeaza rapid intrucat acestea se pot cumpara direct de pe site. Comanda online se efectueaza cu ajutorul functiei “comanda”, buton ce este pozitionat in dreptul fiecarui produs. Cu aceste produse, veti realiza o curatenie desavarsita, fiind ideale atat pentru locuinte, cat si pentru birouri, hoteluri, etc.

De asemenea, un reprezentant al magazinului va sta la dispozitie la numarul de telefon 0751.13.10.70 sau la adresa de mail office@dacris94.ro.

produse pentru curatenie