Producator cutii pentru cadouri – Process Color

producator cutii cadouri

Producator cutii pentru cadouri, Process Color produce in atelierele proprii:

   Ambalaje din plastic si carton: ambalaje pentru cofetarii, forme de turnat, forme turnat ciocolata, tavi prajituri, tavi briose, tavi pentru torturi, cutii prajituri, cutii cu fereastra, cutii pentru bomboane, casolete, caserole, caserole compartimentate, chese, blistere, cilindri din plastic, cutii din plastic, cutii din carton.

In momentul de fata, Processcolor.ro este producator si distribuitor de:

  • caserole plastic pentru cofetarii, patiserii: caserola cu un singur compartiment pentru o prajitura de 120 ml, caserola cu doua compartimente model River 1 de aproximativ 900 ml, caserola cu un singur compartiment model River 2 de aproximativ 750 ml, caserola cu patru compartimente pentru patru gogosi (prajituri, briose, muffins), caserola model Omide de 180 ml.
  • caserole fructe, legume: caserola model Bacarat de 570 ml, caserola model Nova de aproximativ 500 ml, caserola model Elegance de 900 ml si caserola pentru ciuperci sau alte legume de aproximativ 1000 ml.
  • ambalaje plastic si carton pentru cofetarii, ambalaje prajituri, ambalaje torturi. Cutii pentru cadouri, caserole prajituri dar si cutii personalizate.

De asemenea, producem sau personalizam diverse materiale publicitare prin serigrafie, tampografie,tipar,folio,timbru sec,emboss,stantare,perforare,termoformare.

Date de contact:

021-335 96 88 021-335 86 87 | Strada Mitropolit Veniamin Costache 22 Bucuresti Sector 5