Printesa gargarita a gasit rochite pentru 50 de fetite din Bazinul Fizesului

imagine anadent

Campania „Printesa gargarita isi cauta rochita”, derulata de Cabinetul Stomatologic ANAdent din Cluj Napoca, in perioada 23.02.2015- 08.03.2015, a luat sfarsit. In urma acesteia, aproximativ 50 de fetite au primit rochite sau alte articole de imbracaminte. Initiativa medicilor din cadrul cabinetului a pornit in urma experientei pe care o au zi de zi in relatia cu copiii care le trec zilnic pragul si de la dorinta de a face ziua de 8 Martie mai frumoasa pentru fetitele defavorizate din Bazinul Fizesului.

 

„Campania „Printesa Gargarita isi cauta rochita” demarata de ANAdent impreuna cu Agentia de Relatii Publice D`Avantage Consult, a avut ca scop strangerea rochite pentru fetele cu varste intre 2 si 10 ani, din Bazinul Fizesului.  Cu aceasta ocazie  s-au strans aproximativ 70 de articole de imbracaminte pentru fete de gradinita si scoala primara. Pe aceasta cale, dorim sa multumim tuturor celor care s-au implicat si care au sustinut aceasta initiativa. Aceasta campanie a reprezentat un prim eveniment dintr-o serie care va fi reluat in fiecare an. De asemenea, in luna mai aceasta va fi organizata si pentru baietii din aceeasi zona. “Rezultatele acestei initiative sunt cele dorite si astfel 50 de printese din Bazinul Fizesului, s-au bucurat de rochitele primite! Cutia Gargaritei va asteapta si la anul in aceeasi perioada!” declara Anamaria Blodizsar, medic stomatolog al cabinetului ANAdent.

 

Activitatea Cabinetului Stomatologic ANAdent din Cluj Napoca cuprinde servicii de diagnostic si tratament stomatologic si anume: stomatologie generala, stomatologie pediatrica , ortodontie, chirurgie oro-dentara , implantologie dentara, protetica dentara, profilaxie si cosmetica dentara. Asigurate si garantate la cel mai inalt nivel de performanta si profesionalism. Agentia D`Avantage Consult este o companie de Relatii Publice din Cluj Napoca, care ofera consultanta si servicii specializate de relatii publice care sa ii ajute in dezvoltarea business-ului si sa creasca vizibilitatea afacerii. Comunicarea si reputatia sunt doua elemente indispensabile, fara de care o companie nu poate supravietui in acest mediu concurential.