Prinde ofertele limitate, la inchirierea de masini pentru perioada Pastelui, de la Promotor Rent a Car

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

Prinde ofertele limitate, la inchirierea de masini pentru perioada Pastelui, de la Promotor Rent a CarFiind o perioada in care multe persoane vin din strainatate sa-si viziteze familia, au inceput deja de foarte mult timp rezervarile la inchirieri auto pentru vacanta de Paste. Daca inca nu ti-ai planificat in intregime concediul, este momentul sa pui la punct toate detaliile si sa prinzi ofertele limitate la inchirieri de masini. Mai jos, va prezentam cateva dintre beneficiile pe care le pune la dispozitie Promotor Rent a Car.

Oferta limitata

Pentru a beneficia de cele mai avantajoase preturi la inchirierea unui autotorism, planificarea si rezervarea din timp este de regula cea mai sigura varianta. In plus, in acest mod, te asiguri ca vei avea la dispozitie autotorismul pe care iti doresti sa il conduci in vacanta. In ciuda faptului ca cele mai multe companii de inchirieri auto percep o suma de bani la anularea rezervarii, daca iti rezervi o masina de la Promotor Rent a Car, poti sta linistit in cazul in care vacanta ta trebuie reprogramata. Compania romaneasca este printre putinele pe piata care nu percepe niciun fel de taxa in astfel de cazuri.

Reducerea costurilor pentru combustibil

Inchirierea unei masini este o optiune considerata de tot mai multi o alegere convenabila pentru vacante din mai multe motive. Faptul ca ai acces la aproape orice tip de masina care sa se potriveasca nevoilor tale aduce din start cateva economii. Astfel, daca optezi sa inchiriezi o masina din clasa economica, poti reduce substantial costurile de combustibil pentru deplasarile tale. Acelasi lucru se intampla in cazul inchirierii unor masini cu sapte locuri, atunci cand toate costurile se impart la un numar de persoane mai mare.

Facilitati incluse in pretul de inchiriere

Pe langa aceste avantaje, toate masinile inchiriate din flota Promotor Rent a Car au incluse in pret atat asigurarea RCA, asigurarea full Casco, cat si taxele de drum. In plus la unele masini inchiriate, soferii au la dispozitie un pachet de accesorii gratuite, de la sistem GPS cu harti actualizate recent, pana la scaun pentru copil.

Mai mult decat atat, cei care inchiriaza o masina au parte de un pret preferential pentru serviciile oferite in mai mai multe lanturi hoteliere si de restaurante din tara. Discountul pentru o noapte de cazare poate ajunge pana la 15% in hoteluri din Predeal sau din Bucuresti. Totodata, se aplica reduceri in restaurante din Bucuresti. Astfel, datorita unui sistem inovator de parteneriate incheiate, Promotor Rent a Car reuseste sa ofere pachete care sa acopere toate nevoile turistilor. Nu ramane decat sa iti rezervi masina si sa-ti planifici vacanta. Pentru a vedea oferta noastra de Paste, te invitam sa vizitezi link-ul: www.auto-rent.ro/ro/inchirieri-masini/bucuresti.html

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen