Prima iesire la teatru pentru copiii neajutorati, cu ajutorul KFC Romania

In luna copilului, KFC a oferit unui grup de copii o surpriza in premiera pentru acestia: prima lor piesa de teatru

In luna iunie, KFC Romania in colaborare cu Centrul de Plasament Voluntari,  a organizat pentru un grup de aproximativ 30 de copii o zi cu totul speciala in care acestia au putut simti ca e ziua lor si ca sunt sarbatoriti.

Programul a cuprins un tur scurt de vizitare a Bucurestiului, vizionarea piesei de teatru „Alba ca zapada si cei 7 pitici” si servirea mesei in restaurantul KFC Unirii. Cel mai emotionat moment pentru copii a fost cu siguranta acela in care au pasit intr-o sala de teatru si au avut posibilitatea de a intra in contact cu actorii si cu povestea pe care unii dintre acestia o stiau de la scoala.

„ Ne bucuram ca am putut fi alaturi de copiii de la Centrul de Plasament Voluntari si ca le-am putut oferi sansa de a vedea prima lor piesa de teatru. Ne dorim ca situatia copiilor devaforizati sa nu ramana uitata si sa incercam cu totii sa-i ajutam pentru a  avea o viata normala. Vom continua astfel de proiecte si in viitor.” declara Cristina Porumbel, Asistent de Marketing KFC Romania.

In luna aprilie, lantul de restaurante KFC a implinit 15 ani de activitate pe piata din Romania. Pana in prezent, compania a venit in sprijinul comunitatilor alaturandu-se campaniilor de strangere de fonduri pentru persoanele devaforizate -“Vreau in clasa a noua”, Mame bune, copii sanatosi”, “Eu cum ajung la scoala”-, sustinand dezvoltarea tinerilor – proiectul “Arta uneste sufletele fara discriminare” dedicat copiilor cu deficiente de vedere, programul de acordare de burse KFC Student,  sau prin initierea de actiuni pentru protejarea mediului inconjurator – programul national “Imi place Romania curata” precum si sustinearea proiectului „Copacul de hartie”.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise peste 40 de restaurante KFC atat in Bucuresti, cat si in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov si unul in Republica Moldova.