Preturi inegalabile – din 15 septembrie in soseaua Chitila

Leroy Merlin , retailerul francez de bricolaj, si-a deschis portile joi, 15 septembrie, in cadrul centrului comercial Colosseum din soseaua Chitila. Leroy Merlin este unul dintre cei mai importanti actori pe piata mondiala a bricolajului. In Romania, Leroy Merlin promite preturi inegalabile si o mare varietate pentru toate gamele de produse de bricolaj.

Data de 15 septembrie marcheaza deschiderea primului magazin Leroy Merlin din Romania, cel de-al doilea lant european de bricolaj si al patrulea la nivel mondial. Primul magazin deschis in Romania, cu o suprafata comerciala de 16.500 m², ofera produse adaptate fiecarui stil si este organizat in jurul a patru universuri: bricolaj, constructii, decoratiuni, gradinarit. Cu preturi adaptate pietei din Romania si o mare diversitate de produse, Leroy Merlin vinde solutii de bricolaj, constructii, gradinarit, decoratiuni si amenajari interioare. Sub deviza “Preturi uimitoare pentru-o casa primitoare”, Leroy Merlin le ofera clientilor sai produse de bricolaj accesibile, astfel incat fiecare dintre cei care ii trec pragul sa isi poata permite o schimbare in casa.

Unul din beneficiile unice in Romania ale magazinului Leroy Merlin este categoria de preturi inegalabile, prezente in toate gamele de produse. Ele sunt, in medie, cu 20- 30% mai mici decat cele mai mici preturi de pe piata. Astfel, Leroy Merlin reinventeaza cu adevarat preturile mici. Leroy Merlin propune de asemenea serviciile necesare pentru ca fiecare sa-si poata realiza locuinta visurilor, cum ar fi livrare la domiciliu, finantare, montaj etc. Pentru confortul vizitatorilor, magazinul ofera servicii care fac vizita mai agreabila, cum ar fi spatiu de joaca pentru copii, bancomat, cafenea, librarie.

Leroy Merlin face parte din grupul francez Adeo, unul dintre cei jucatorii principali de pe piata mondiala a bricolajului. Cu toate ca este o companie internationala, magazinele Leroy Merlin sunt adaptate pietei locale si propun produse si servicii care intalnesc nevoile specific clientilor din acea tara. Leroy Merlin vine in ajutorul clientilor, indrumandu-i in desfasurarea propriilor proiecte. Indiferent de pricepere, dorinte si posibilitati, Leroy Merlin le ofera clientilor sai produsele potrivite. Experienta internationala si adaptarea locala sunt atuurile care fac din Leroy Merlin o prezenta semnificativa pe piata de bricolaj.

Leroy Merlin va marca deschiderea celui mai mare mall din Europa, the Colosseum. Colosseum va include, pe o suprafață totală de 190.000 m2, un mall cu 480 de magazine și un parc de retail autonom, deservite de peste 10.000 locuri de parcare gratuite. Terenul destinat noului proiect, cu o suprafață de peste 600.000 m2, se întinde de-a lungul Șoselei Chitila. Investiția totală, care depășește 350 milioane de euro, va crea peste 5.000 de locuri de munca. Experții imobiliari spun la unison că proiectul Colosseum va avea un impact major asupra zonei Chitila, ce va îmbunătăţi imaginea generală a acestei părţi a capitalei prin crearea unui spaţiu modern şi atrăgător.

http://www.leroymerlin.ro/