Premiera: ateliere gratuite pentru dezvoltare personala, antreprenoriat si educatie financiara, destinate copiiilor

Smart Education organizeaza in premiera o serie de ateliere demonstrative pentru dezvoltare personala destinate copiilor, in domenii precum antreprenoriat, educatie financiara sau arte, pentru a le da ocazia celor mici sa isi descopere talente si abilitati. Astfel, copiii cu varsta intre 5 si 14 ani sunt invitati sa isi testeze aptitudinile si sa invete de mici ce inseamna sa ai o afacere, cum ar trebui sa gestionezi banii si alte notiuni importante. Elevii se mai pot inscrie si la ateliere de teatru, pictura sau sah.

“Se simte clar diferenta intre un copil care participa la diferite activitati extrascolare si altul care nu ia contact si nu exploreaza prin joc mai multe domenii.
Prin programele noastre le deschidem copiilor calea pentru descoperirea propriilor mijloace de exprimare si pentru valorificarea cat mai buna a potentialului lor. Astfel, cu ajutorul trainerilor nostri, cei mici deprind si dezvolta abilitati importante, de la o varsta frageda. De aceea putem spune ca acest tip de programe reprezinta un pasaport pentru succes in viata.
Iar pentru ca metoda de invatare este prin joc, activitatile sunt deopotriva educative, relaxante si distractive.”, povesteste Corina Tanasiciuc, Managing Director Smart Education.

Atelierele sunt sustinute de traineri profesionisti, ce predau notiunile intr-un mod care stimuleaza creativitatea micilor elevi. Profesorii incurajeaza o atmosfera permisiva si relaxanta, pentru a stimula spontaneitatea si exprimarea libera.
Dincolo de beneficiile educative, exista si o componenta sociala importanta. Copiii invata cum sa isi exprime mai bine personalitatea, sa ii cunoasca pe ceilalti si sa relationeze eficient in societate.

Atelierele de antreprenoriat si educatie financiara ajuta copiii la dezvoltarea gandirii antreprenoriale, la deprinderea de a-si intocmi un buget personal si de a-l administra, de a folosi banii in mod responsabil.
La atelierele de sah cei mici invata sa creeze strategii si sa urmareasca un obiectiv, sa caute solutii rapide de iesire din impas si capata usurinta in luarea deciziilor si asumarea responsabilitatilor.
Atelierele pentru dezvoltare personala stimuleaza capacitatile de autocunoastere, empatizare si relationare ale elevilor, iar acestia isi dezvolta capacitatea de comunicare verbal si nonverbala adecvata.
La atelierele de teatru in engleza, micii artisti invata sa isi dezvolte abilitatile de concentrare, sa se elibereze de trac si sa isi gestioneze emotiile, exersand in acelasi timp limba engleza. Un impact extraordinar il au, mai ales pentru parinti, spectacolele organizate la finalul modulelor, sustinute de cei mici chiar pe scena unor teatre din Bucuresti.
Atelierele de arte plastice le dezvolta copiilor indemanarea si simtul estetic, creativitatea si imaginatia, dragostea pentru cultura si respectul pentru arta.

Programul modulelor demonstrative este urmatorul:

Invata sa joci sah! (varsta: 5 – 14 ani). Luni, 21 septembrie, ora 18.00;
Antreprenoriatul si educatia financiara pe intelesul copiilor (varsta 7 – 14 ani). Marti, 22 septembrie, ora 18.00;
Atelier de teatru si improvizatie in limba engleza (varsta: 8 – 14 ani). Miercuri, 16 septembrie, ora 18.00;
Lumea in culori. Atelier de arte plastice (varsta: 6 – 14 ani). Joi, 17 septembrie, ora 17.00.

Numarul de locuri este limitat, iar participarea se face pe baza inscrierii la 0730.199.129 sau la contact@smart-education.ro.

# # #

Smart Education organizeaza ateliere pentru dezvoltarea personala a copiilor – arta teatrala, pictura, educatie financiara, antreprenoriat, sah, cursuri de limba engleza si limba germana.

Echipa Smart Education este formata din traineri tineri, profesionisti, care incurajeaza crearea unei atmosfere permisive si relaxante, pentru a facilita spontaneitatea, libertatea de exprimare si mai ales accesarea resurselor creative ale copiilor. Cei mici invata sa relationeze eficient intr-un grup, sa isi depaseasca emotiile, devenind mai increzatori si descoperindu-si talentele.

Pentru detalii suplimentare despre atelierele Smart Education, programul before si after school, atelierele gratuite sau taberele, accesati site-ul si pagina de Facebook.