Pregatiti-va de evenimentul anului viitor, cu invitatiile pentru nunta de la BoutiqueWedding.ro

Magazinul online BoutiqueWedding.ro este specializat articole pentru nunta si botez, precum: invitatii de nunta (iata aici modelele disponibile pe site: https://www.boutiquewedding.ro/invitatii-nunta/), marturii pentru nunta, plicuri de bani pentru nunta, meniuri, casute pentru bani de nunta, pahare pentru miri, pernute de verighete, numere de masa si cocarde, invitatii de botez, marturii pentru botez, magneti si plicuri pentru botez, meniuri, numere de masa si alte accesorii pentru botez, dar si candy bar si aranjamente florale.

Modelele de invitatii de nunta de la Boutique Wedding aduc oamenii la eveniment

Aici, cei care se pregatesc pentru nunta gasesc cele mai frumoase modele de invitatii de nunta, pentru ca acest eveniment este cel mai important din viata unui cuplu. Astfel, viitorii miri pot alege, in functie de preferinte si tematica evenimentului, invitatii de nunta elegante, haioase, invitatii cu motive florale si multe altele.

 • Model elegant de invitatie pentru nunta din carton mat. Acesta se pliaza in trei parti. Personalizarea invitatiei este facuta cu emboss floral.

 • Model de invitatie de nunta cu design floral. Realizata tot din carton mat, aceasta invitatie pentru nunta vine si cu plicul inclus in pretul afisat.

 • Invitatie de nunta din carton mat, cu design floral. Pentru a fi cu adevarat deosebit, acest model de invitatie este accesorizat cu un trandafir si o funda.

 • Invitatiile de nunta haioase sunt foarte la moda anul acesta, cand fiecare cuplu vrea sa transmita, mai departe, bucuria unui astfel de eveniment. Nunta este un eveniment deeosebit, la care sunt invitati prietenii cei mai buni, rudele apropiate, pentru a petrece in cinstea formarii unei noi familii. De aceea, BoutiqueWedding.ro aduce modele diversificate de invitatii pentru nunta. In colectia Amuzament, invitatiile de nunta haioase reprezentand, spre exemplu, caricaturile mirilor, se gasesc atatea variante, cate gusturi sunt.

Invitatiile de nunta transmit o veste fericita

Pentru cuplurile care doresc sa faca anuntul intr-un mod cu totul deosebit, printre modelele de invitatii de nunta disponibile pe site-ul BoutiqueWedding.ro se regasesc si cele personalizate cu panglici din satin, din organza, de diferite culori. Un exemplu de invitatie de nunta aparte il reprezinta invitatia in forma de scoica. Aceasta este confectionata din carton sidefat si e accesorizata cu o perluta extrem de frumoasa. Si plicul acestei invitatii de nunta este inclus in pretul afisat pe site-ul magazinului.

Colectiile de invitatii de nunta de la BoutiqueWedding.ro sunt in numar de 8, si anume:

 • Colectia Alb-Negru
 • Colectia Papirus
 • Colectia Momente Unice
 • Colectia Amuzament
 • Colectia Inimioare
 • Colectia Rafinament
 • Colectia Toamna
 • Colectia Fluturi

Astfel, fiecare dorinta este indeplinita. Nimeni nu poate refuza o invitatie de nunta atat de frumoasa, precum sunt modelele de la BoutiqueWedding.ro. Pentru comenzi, intrebari, detalii despre produsele disponibile in stoc, puteti accesa direct site-ul oficial sau sa sunati la numarul de telefon 070 799 326. De asemenea, adresa de e-mail contact@boutiquewedding.ro sau simona@boutiquewedding.ro.