Pregatirea pentru examenul Cambridge English incepe cu profesorul

4845_1_thumbnail-nopad_746x498_page1_49661

Pregatirea cursantilor pentru obtinerea unui atestat recunoscut la nivel international poate semana cu o ora de limba engleza obisnuita, insa prezinta o serie de avantaje: o programa foarte bine definita, o mare varietate de materiale de pregatire si, foarte important, posibilitatea ca parintii sa urmareasca in mod concret progresul facut de copiii lor, prin intermediul certificarilor obtinute.

”Pregatesc candidati pentru examenele Cambridge English inca de cand am inceput sa predau limba engleza, pentru ca mi-a placut modul in care am fost instruita si cred ca acesta este cel mai bun mod de a-i invata si pe altii. Aceste seminarii de pregatire pentru profesori sunt foarte utile, pentru ca sunt absolut convinsa ca trebuie sa ne imbunatatim metodele de predare si sa primim informatii de la cei aflati cel mai aproape de resursele oficiale. Apartenenta la reteaua Cambridge English iti ofera oportunitatea de lua contactul cu alti profesori, cu care sa impartasesti idei, experiente, materiale de pregatire. Putem sa impartasim inclusiv problemele intampinate si sa discutam despre cum sa le depasim mai usor”, spune Mihaela Raluca Ionescu, profesor de limba engleza la liceu si participant la seminarul din Bucuresti.

In cursul seminariilor, organizate de Cambridge English Language Assessment in colaborare cu Cambridge University Press, profesorii au primit si informatii practice despre etapele pe care o scoala sau un liceu trebuie sa le parcurga pentru a deveni centru autorizat de pregatire Cambridge English. Cele mai importante beneficii alea acestor centre sunt faptul ca primesc informari actualizate despre schimbarile intervenite in cadrul examenelor, au acces la o larga varietate de resurse pentru pregatirea candidatilor pentru examene si aduc cu sine un prestigiu important pentru scoala.

”Suntem bucurosi sa vedem din ce in ce mai multi cursanti romani care beneficiaza de predarea limbii engleza in scolile de stat si care obtin certificari inalte, recunocute international. Examenele Cambridge English sunt recunoscute de peste 20.000 de universitati, angajatori si institutii guvernamentale din intreaga lume”, a declarat Dionysia Ioannou, sef al departamentului de marketing pentru Europa de Sud-Est Cambridge English.

Pentru mai multe informatii despre examenele Cambridge English si modalitatea de a gasi un centru de examinare, va invitam sa vizitati website-ul Cambridge English pentru Romania.

http://www.cambridgeenglish.org/ro/

 

Ce este Cambridge English?

Cambridge English Language Assessment ofera cea mai mare gama de atestate pentru cursanti si profesori din intreaga lume. 4 milioane de candidati din peste 130 de tari participa la examenele Cambridge English. Peste 15.000 de universitati, angajatori, guverne si alte organizatii au incredere in examenele si atestatele Cambridge English ca proba a cunostintelor de limba engleza. Create si testate calitativ de experti de marca in domeniul evaluarii cunostintelor de limbi straine, examenele Cambridge English ofera o evaluare eficienta si de incredere.