Polycom® RealPresence™ Mobile—Acum disponibil pe iPhone 4S

Polycom este incantat sa anunte ca aplicatia RealPresence Mobile este acum disponibila si pentru iPhone 4S, oferind comunicare vizuala bazata pe standardele de comunicare ale industriei.
Cu o singura atingere, va puteti conecta cu colegii via video, utilizand protocoale standard si veti beneficia de o experienta cat mai reala si antrenanta. RealPresence Mobile este un plus eficient, sigur, inovativ si de calitate adus oricarei retele video, care se poate conecta cu usurinta la milioane de sisteme de video conferinte din salile de conferinta de oriunde in lume. Spre deosebire de aplicatiile concurente care se chinuiesc in zone cu lungime de banda limitata sau au acces numai la retea locala wireless, RealPresence Mobile asigura conectivitate maxima oriunde va veti afla.
Noua aplicatie RealPresence Mobile ofera functii suplimentare cand se conecteaza prin platforma RealPresence, ce includ management centralizat, apelare multipunct, traversare firewall, integrare cu servicii ale operatorilor si redundanta completa pentru o experienta completa a utilizatorului.
Puneti in valoare mobilitatea, pozitionarea si obtineti beneficii mai rapid cu aceste componente ale platformei RealPresence:
CMA® 5000 – CMA (managementul resurselor video) asigura raspandirea facila in cadrul organizatiei si gestioneaza RealPresence Mobile pentru servicii Microsoft Directory, apeluri rapide si preferintele apelului. Aplicatia mobila foloseste o licenta CMA.
RMX® 4000 – RMX (colaborare video universala) ofera functia aditionala de apeluri multipunct pentru un numar mai mare de utilizatori cu diverse echipamente. Cresterea exponentiala a terminalelor din retea conduce la o crestere a folosirii resurselor multipunct.
DMAâ„¢ 7000 – DMA (virtualizare) ofera o platforma complet redundanta pentru gestionarea apelurilor care suporta H.232 si SIP, dar si servicii tip gateway pentru a uni cele 2 platforme.
VBP® Series ST – VBP 5300 sau 6400ST (siguranta si acces universal) ofera utilizatorilor din afara retelei un acces securizat la reteaua video a firmei chiar si atunci aceasta este in spatele unui firewall.
RealPresence Mobile v1.2 este disponibila pentru Apple® iPhone® 4S, Apple® iPad®2, DROID XYBOARD by Motorola™, Motorola XOOM™ si Samsung Galaxy Tab™, si vor fi urmate de multe altele in curand.
SAV Integrated Systems este o companie infiintata din dorinta unui inginer electronist si a unui economist de a oferi solutii inovatoare in domeniul audio-vizualului, design-ului, distributiei, instalarii si mentinerii sistemelor de siguranta. SAV Integrated Systems este o firma cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2007, in Bucuresti. In Mai 2008, un alt inginer electronist s-a alaturat echipei, iar in momentul de fata aceasta numara 45 de specialisti si are, prin parteneri acreditati, acoperire la nivel national: Timisoara, Cluj-Napoca, Baia Mare, Bacau, Iasi, Suceava, Ramnicu Valcea, Constanta si Braila. Cresterea numarului de membri ai echipei a determinat si schimbarea sediului, la finalul anului 2008, iar noul sediu al companiei a fost stabilit in Conect Business Park Bucuresti.
In termeni specifici compania furnizeaza servicii de proiectare, livrare, instalare, service si mentenanta pentru : Sisteme de detectie si alarmare la incendiu, Sisteme de detectie si alarmare la efractie, Sisteme de control acces, Sisteme protectie perimetrala, Sisteme de supraveghere video(IP/analogic), Integrare sisteme de securitate (inclusiv platforme software), Sisteme de protectie activa marfa (EAS), Sisteme integrate audio-video, Sisteme integrate voce-date.
Atestarea de catre autoritatile competente a standardelor de desfasurare ale activitatii companiei rezida in certificarile obtinute: Emise de ISO (International Organization for Standardization) pentru intreaga activitate desfasurata de catre companie – ISO 9001/14001/27001 si OHSAS 18001, Emise de IGSU (Inspectoratul General pentru Situatii de Urgenta) – Pentru partea de securitate – Certificat de atestare pentru proiectarea sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu;- Certificat de atestare pentru instalare a sistemelor si instalatiilor de semnalizare, alarmare si alertare in caz de incendiu; Certificare de atestare pentru efectuare lucrarile de proiectare a sistemelor si instalatiilor de limitare si stingere a incendiilor; Emise de IGP-SPOP (Inspectoratul General al Politiei – SPOP) – Licenta pentru efectuarea de activitati de instalare sisteme de alarmare impotriva efractiei, intretinere sisteme de alarmare impotriva efractiei, proiectare sisteme de alarmare impotriva efractiei.
Printre clientii companiei mentionam Vodafone Romania, Willbrook, Lidl, Elmec Romania, Intersport, Romtelecom, Lukoil Romania, Adevarul Holding, Badea Clifford Chance, BAT Romania, Vincon Vrancea, Samson, Pfizer, Raiffeisen Bank, Roche.
Informaţii suplimentare pot fi gasite: www.sav-integrated.ro
Pentru mai multe detalii:
Andra Dumitriu
dandra@sav-integrated.ro

SAV Integrated Systems SRL
WE SPEAK TECHNOLOGY
RO – Bucharest, Dimitrie Pompei
Street No 10A CONECT 1 Building ,
3rd floor, PO 020337, District 2
phone: 004 021 3167 007
004 021 3167 009
fax: 004 021 3167 122