Picnic Cubuline: O intalnire la pachet

Cand esti in cautarea unui cadou pentru aniversarea voastra, ceva diferit pentru sfarsitul de saptamana care vine sau pur si simplu vrei sa rasfeti persoana iubita, Cubuline este acel gest care emotioneaza, surprinde si creaza amintiri.

Sarbatoreste bucuria si dragostea pe care ti le ofera persoana iubita printr-un cadou inedit, intalnirea Picnic. La firul ierbii, pe o patura in parc sau la tine in sufragerie, oricare ar fi locatia, o sa primiti un cadou pentru simturi si suficient material pentru conversatie. O sa fie o intalnire delicioasa, care o sa va dea un stomac plin de fluturi.

Despre pachetul Picnic ..

Cat dureaza intalnirea? 90 de minute pline de distractie.

Unde are loc? Tu decizi. Intalnirea poate sa aiba loc intr-un parc sau chiar o poienita. Daca este urat afara, foloseste-ti imaginatia si transforma-ti sufrageria sau balconul in cel mai tare loc de picnic.

Ce contine pachetul Picnic? Ti-am spune, dar e secret. Trebuie sa ai incredere in noi ca vei gasi tot ce ai nevoie pentru o intalnire distractiva in care vei descoperi si invata lucruri noi despre relatia voastra.

www.cubuline.ro/picnic

www.facebook.com/cubuline