Piata de inchirieri garsoniere din Brasov a inceput sa creasca potrivit Titirez.ro

Bucuresti, 15.07.2014, Titirez.ro

Titirez.ro este un portal de anunturi imobiliare din Romania care aduce la un loc ofertele de pe 15 siteuri de profil. Fiind cea mai mare retea de promovare a anunturilor imobiliare din tara, titirez.ro va prezinta informatii si anunturi actualizate din piata de imobiliare din 6 orese importante din tara: Bucuresti, Cluj-Napoca, Ploiesti, Pitesti, Sibiu si Brasov.

Fie ca vreti sa va cumparati un teren in Ploiesti, sa vindeti un apartament in Bucuresti sau cautati garsoniere de inchiriat in Brasov, Titirez.ro va ajuta sa publicati sau sa rasfoiti anunturi imobiliare gratuit, oriunde v-ati afla. De exemplu, daca sunteti particular si vreti sa publicati un anunt despre inchirieri garsoniere in Brasov, tot ce trebuie sa faceti este sa va creati un cont gratuit pe titirez.ro. Mai mult decat atat, anuntul dumneavoastra despre garsonierele din Brasov, va fi publicat simultan pe 15 site-uri de imobiliare.

Pe de alta parte, daca vreti o noua locuinta si cautati garsoniere de inchiriat in Brasov, nici contul gratuit nu este necesar, puteti vizualiza anunturile si contacta proprietarii doar vizitand titirez.ro. Aveti acces nelimitat la o multime de anunturi imobiliare pentru garsoniere in Brasov si veti putea stabili filtre de pret, zona, compartimentare pentru a obtine rezultatele cele mai potrivite nevoilor dumneavoastra. Daca nu sunteti interesat de inchirierile de garsoniere din Brasov, dar vreti sa cumparati un teren acolo sau in alt oras, pe titirez.ro veti gasi toate informatiile despre proprietate.

Totodata, titirez.ro se vrea un portal performant care sa faca diferenta pe piata de imobiliare din Romania. De aceea, ei au lansat si aplicatia titirez.ro pentru mobil. Daca detineti un smartphone si acces la internet, puteti anunta ca aveti o garsoniera de inchiriat in Brasov, in drumul spre serviciu.

Aplicatia titirez.ro pentru mobil este gratuita si va permite chiar cautarea de anunturi imobiliare pe harta, daca vreti sa stiti, de exemplu ce locuinte puteti gasi in proximitatea imediata.

Oriunde v-ati afla, titirez.ro va permite accesul gratuit la mii de anunturi imobiliare din Bucuresti si din alte orase. Asadar, daca va intereseaza inchirierile de garsoniere din Brasov, nu trebuie sa fiti neaparat acolo. Cu noul portal de imobiliare, titirez.ro, aveti acces total la toate anunturile, in plina mobilitate.

Portalul de anunturi imobiliare Titirez.ro
Adresa: 24 Strada Delea Veche, Cladirea D, etaj 4 Bucuresti, B
Telefon: 0725.200.001
E-mail: marilena.popescu@titirez.ro