Petshop Expres.ro – Cea mai sanatoasa mancare caini

Cea mai importanta componenta pentru buna dezvoltare a cainilor consta intr-o dieta adecvata.Orice mancare caini trebuie sa fie echilibrata si corect aleasa. Nu este recomandata hranirea patrupezilor cu aceeasi mancare consumata de apartinatorii lor deoarece exista anumite riscuri dat fiind istoricul de dezvoltare al cainilor in comparative cu cel al omului.

Produsele alimentare pentru mancare caini se pot procura din diferite magazine specializate, dar este important sa se acorde o atentie deosebita asupra calitatii lor. Avand grija de confortul si sanatatea prietenilor din compania noastra, PetshopExpres.ro ofera cele mai bune alimente pentru caini. Pe site-ul magazinului veti descoperi o gama larga de produse pentru animale de diferite rase, varste si dimensiuni. Descrierea detailata a fiecarui tip de produs alimentar pentru caini asigura oricui posibilitatea stabilirii unei alegeri adecvate.

Puteti cumpara si achizitiona mancare pentru caini de la diferiti producatori si numeroase accesorii pentru igiena si ingrijire la preturi rezonabile. Toate tipurile de mancare sunt fabricate din produse alimentare naturale, perfect echilibrate, nu contin soia si satisfac pe deplin nevoile cainelui sau catelului.

Tipuri si clase mancare caini

Numerosi specialist au demonstrate faptul ca nici un produs alimentar de casa, chiar fiert si imbogatit cu minerale si vitamine, nu este in masura sa asigure animalului cantitatea necesara de microelemente nutritionale. Pentru crearea celor mai bune mancaruri pentru animale, de mai multe decenii, profesionisti si iubitori de animale din intreaga lume cauta noi solutii si retete, iar testarea lor se efectueaza in laboratoare speciale. Acest lucru permite numerosilor distribuitori si comercianti, cum este echipa PetshopExpres.ro, sa asigure clientilor sai doar produse de calitate garantata de producatori si specialisti internationali.

Cele mai cautate tipuri de mancare caini sunt catalogate astfel:

  • Hrana uscata caini – Cea mai raspandita dieta alimentara pentru patrupezi. Au o perioada de valabilitate indelungata si conditii sigure si optime de pastrare;
  • Hrana umeda caini – Sunt foarte facile in privinta satisfactiei cainilor ce consuma produse din aceasta categorie si sunt foarte usor de digerat si asigura intreg necesarul nutritional.

In plus, exista 3 clase principale in care se imparte categoria mancare caini:

  • Clasa econom – Sunt cele mai accesibile produse alimentare pentru animale, pe care le putem gasi in orice magazin. Continutul produsului lasa de dorit, deoarece sunt utilizate ingridiente de calitate scazuta si fie nu contin carne, fie intr-o proportie redusa;
  • Clasa premium – Produse alimentare de calitate superioara ce contin cantitati adecvate de diferite tipuri de carnuri;
  • Clasa super premium –Indeplineste cel mai bine cerintele de mancare pentru caini, produsele din aceasta categorie fiind foarte usor de digerat.

    hrana-uscata-caini

Livram mancare caini in cel mai scurt timp

Daca nu dispuneti de timp, insa prietenul dumnevoastra de companie a ramas fara mancare, nu este nicio problema. Ne gasiti la Petshop Expres.ro, magazinul online, unde faceti o comanda, iar noi in cel ma scurt timp va livram comanda gratuit, daca depaseste suma de 100 lei, pe tot teritoriul Romaniei.

Folosind formularul nostru de contact sau numarul de telefon 0726 175 162 puteti primi orice consultatie in legatura cu produsele noastre. Veti primi cele mai detailate informatii despre fiecare tip de hrana si recomandari pentru utilizarea acestora.