Petite Coco – Prima mea tinuta de ocazie!

Hainute botez Petite Coco

S-a lansat prima colectie de hainute de botez Petite Coco – Prima mea tinuta de ocazie! Desi hainutele au fost gandite initial pentru botez, ele pot fi facute pe comanda si pentru varste mai mari. In plus, la cerere, se pot aduce diverse modificari de design si de culoare care ofera practic un produs complet personalizat.

Tinutele sunt lucrate cu atentie, din materiale deosebite, tinand insa cont si de necesitatea protejarii pielii copilului. Una din temele principale abordate este “Ce o sa fiu cand o sa fiu mare?”, iar raspunsul este dat de modele precum: “Micul General”, “Little sailor”, sau “Micul Lord”, fetitele alegand in general sa fie “Mici printese”. Multe dintre modele au si trusouri de botez complet asortate, cu posibilitatea de a fi personalizate cu numele copilului.

Hainutele pot fi comandate online, pe site-ul www.petitecoco.ro sau in magazinul din Strada Constantin Daniel, Nr. 4, Bucuresti (Zona Piata Romana).

In plus, in perioada 26-28 Noiembrie, participam la primul targ de profil Baby Expo, la sala Polivalenta. Targul este deschis vizitatorilor, cu urmatorul program: vineri si sambata 10.00-20.00, duminica 10.00-17.00. Cu aceasta ocazie prezentam colectia pentru sezonul rece 2010-2011, pentru care oferim reduceri semnificative pe perioada targului..

Fiecare hainuta are propria ei poveste, pe care va asteptam sa o descoperiti!

Hainute botez Petite Coco