Pesticide-az.ro – Principalul furnizor de insecticide din Romania

Insectele, precum si alti daunatori, pot produce pagube mari in agricultura si pot chiar distruge recoltele de orice tip. Totusi, in prezent exista o multime de solutii prin intermediul carora agentii patogeni si organismele daunatoare pot fi eliminate fara a periclita calitatea produselor cultivate sau durata de viata a acestora.

Pesticide-az.ro ofera o gama variata de insecticide destinate utilizarii lor ca modalitate de protectie a produselor agricole. Aceste substante sunt impartite pe categorii, astfel incat sa acopere un domeniu foarte vast pornind de la cereale si legume si terminand cu pomii fructifieri si chiar cu vita de vie. Insecticidele sunt create pe categorii pentru ca fiecare planta are propriile sale caracteristici si, prin urmare, o substanta inofensiva pentru o specie poate sa ii dauneze alteia.

Pesticide-Az.ro este principalul magazin online ce se ocupa cu comercializarea produselor destinate agriculturii din categoria pesticide. Cu o experienta de peste 12 ani de zile, firma FERMIERUL a fost infiintata in anul 2004 si aduce pe piata inovatii in domeniu sub forma celor mai eficiente insecticide, erbicide, fungicide si alte substante utilizate in agricultura pentru distrugerea daunatorilor.

Calitatea produselor este recunoscuta de toti oamenii si clientii multumiti din judetul Valcea si zonele limitrofe datorita personalului instruit gata sa ofere oricand suport tehnic celor interesati, fie ingineri horticultori, fie agronomi, sau oricare alti profesionisti din domeniul agriculturii.

Numeroase tipuri de insecticide pot fi folosite sub diferite forme :

  • Sub forma de pulbere dizolvabila in apa ;
  • Intr-o forma lichida extrem de concentrata ;
  • Sub forma de granule.

Activitatea magazinului online Pesticide-Az.ro se bazeaza pe comercializarea produselor de la distribuitori certificati si producatori specializati, ceea ce confera siguranta oricarui utilizator al acestora.

insecticide

Dintre numeroasele tipuri de produse ce se gasesc pe site va recomandam :

  • Mospilan 20 SG – un insecticid concentrat si extrem de puternic cu o durata de actiune de pana la 2-3 saptamani. Detine un spectru de combatere foarte mare datorat substantei acetamiprid care se gaseste in continutul sau in proportie de 20% ;
  • Karatezeon – este un insecticid potrivit pentru cultura de cartofi, vinete, varza, ceapa, dar si pentru pomi fructiferi sau vita de vie. Produsul se comercializeaza sub forme de capsule si are un continut de 50 de grame de lambda-cihalotrin ;
  • Novadim progress – este cel mai eficient produs cand vine vorba despre uciderea insectelor ce ataca si distrug diverse culturi sau plante. Pentru o actiune mult mai rapida produsul este compatibi lspre a fi combinat cu piretroizi de sinteza ;
  • Insecticidul Calypso 480 SC – se aplica pentru eliminarea insectelor daunatoare pentru pomi fructiferi (mar, prun, cires), la vita de vie sau pentru diferite plante (cereale rapita, porumb, cartofi).

Magazinul este recunoscut sub numele de FERMIERUL. In plus, din perspectiva produselor de calitatate pe care le ofera, Fermierul comercializeaza materiale certificate si garantate de producatori specializati din domeniu.

Depozitul de pesticide al firmei se gaseste in judetul Valcea, avand 4 magazine in Ramnicu Valcea, Mihaest, Babeni si Dragasani si pentru orice comanda, ce depaseste suma de 700 de ron, transportul este gratuit. Pentru informatii suplimentare despre produsele Pesticide-Az.ro sau detalii tehnice de utilizare a lor telefonati la numerele :

025 077 25 66 / 072 621 44 41