Peste un an de activitate la primul Nokia Care din Europa, localizat in Bucuresti

Euristic Partner a coordonat si optimizat cu succes activitatea Nokia Care Romania timp de mai bine de un an, oferind servicii superioare de reparatie si suport pentru orice model de telefon Nokia.

Bucuresti, 05 iulie 2011 – In urma cu peste un an, compania Euristic Partner a lansat primul Nokia Care din Europa la Bucuresti, promovand standarde internationale de calitate privind zona de service de telefonie mobila dedicata Nokia. Mii de utilizatori de pe piata din Romania si nu numai, au optat pentru serviciile variate si accesoriile Nokia originale comercializate.

Cele mai solicitate servicii de suport inregistrate la Nokia Care in 2010 – 2011:
O mare parte a clientilor Nokia Care sunt in prezent ghidati in activitatea zilnica si in vacante prin folosirea Ovi Maps, in urma vizitei in magazin si a suportului primit cu privire la modul de utilizare a acestui tip de software.

In privinta serviciilor si aplicatiilor Nokia, printre cele mai multe solicitari se numara:

– Magazinul Ovi – cum se creeaza cont, cum se realizeaza tranzactia de achizitie a diverselor aplicatii;
– Harti Ovi – instalare harti, mod de utilizare, cum se realizeaza un update sau se adauga alte harti;
– E-mail, messenger – configurarea conturilor (mail for exchange, Yahoo, Gmail, etc.), functionalitatea si administrarea din perspectiva clientului.

Peste un an de activitate a insemnat pentru echipa Nokia Care sansa de a cunoaste si intelege mai bine profilul nevoilor de service si suport al utilizatorilor de telefoane Nokia in 2010-2011. Colectarea feedback-ului si comunicarea permanenta cu clientii au reprezentat doi factori esentiali de dezvoltare pentru specialistii Nokia Care. Acestia optimizeaza constant procedurile de lucru, tehnologiile folosite si abordarea de Customer Care prin prisma vocii consumatorului.

Mai mult, Euristic Partner desfasoara periodic promotii speciale pentru clientii sai, care beneficiaza de reduceri atractive si multe alte surprize in magazin. In prezent, echipa Nokia Care tine aproape si comunitatile din social media, organizand Campania Promotionala “Comunica mai usor cu NOKIA Care!”. Este vorba un concurs organizat pe pagina de brand de pe Facebook a companiei Euristic Partner (http://www.facebook.com/pages/Euristic-Partner/198676133497488), in care participantii pot castiga unul dintre cele 12 seturi profesionale cu casca Bluetooth si charger Nokia BH 105 oferite drept premii, raspunzand la o intrebare simpla. Mai multe detalii despre concurs sunt diponibile pe http://euristic-partner.ro/noutati_comunicat_campanie_promotionala.html.

Despre Nokia Care
O noua dimensiune de calitate pe piata de service de telefonie mobila din Romania.
Servicii:
• servicii standard de reparatie Nokia de nivelul 1 si 2
• service in afara regimului de garantie
• service in regim de garantie UE (exclusiv in Romania)
• servicii de reciclare a telefoanelor uzate
• servicii moderne de suport, training si activare de noi aplicatii (harti, multimedia, messaging, jocuri etc.), precum si vanzare de accesorii Nokia.

Echipa Nokia Care se remarca prin asistenta de service la standarde internationale si sta la dispozitia clientilor de luni pana vineri intre orele 10:00 si 20:00, si sambata intre orele 10:00 si 16:00.
Sediul Nokia Care se afla pe Strada Grigore Alexandrescu Nr. 59, Sector 1, Bucuresti, la parterul centrului de afaceri HQ Victoriei. Echipa tehnica poate fi contactata la numerele de telefon: 0725 16 12 16, 0756 16 12 16, 0766 16 12 16.

CONTACT:
Cristina Cojocaru
Marketing Manager | Euristic Partner
Telefon: +40 21 411 44 20
Fax: +40 21 411 44 19
Email: cristina.cojocaru@euristic-partner.ro