Pentru formalitati vamale profesioniste apelati la Rilvan Group

Orice marfa importata sau exportata are nevoie sa treaca printr-o serie de formalitati vamale. Daca trebuie sa primiti sau sa expediati marfa prin curierat rapid trebuie sa aveti in vedere formalitatile vamale pe care trebuie sa le respectati. Exista o serie de norme tehnice stabilite prin Ordinul nr. 2066/2016 privind formalitatile vamale ce trebuie respectate la fiecare proces de genul acesta.
Acest proces trebuie respectat in cadrul fiecarui import/export si contine o serie de declaratii privind marfa cu privire la export, import si tranzit.

De ce este bine sa apelati la firma specializata pentru completarea acestor formalitati vamale?

Formalitati vamale prin care trebuie sa treaca marfa indiferent daca este importata, exportata sau tranzitata este indicat sa fie efectuate de o firma specializata in acest domeniu. Chiar daca restrictiile vamale pentru Europa nu mai sunt de actualitate, exista insa tari din Est ce au reguli foarte stricte privind transport de marfa. Astfel, o firma specializata in formalitati vamale va poate ajuta sa aveti toate actele complete pentru a nu avea probleme cu transportul marfurilor. Vama este o problema des intalnite in cadrul oricarui transport de marfa si de aceea este bine ca toate actele sa fie in regula pentru ca orice problema sa nu mai apara si tot transportul sa fie efectuat in conditii cat mai bune si cat mai rapide.

Rilvan Group ofera servicii profesioniste pentru formalitati vamale

O firma profesionista si cu experienta in formalitati vamale este Rilvan Group. Rilvan Group detine un personal calificat si profesionist care se ocupa de formalitati vamale pentru import, export, tranzit comunitar, alte servicii conexe precum operatiuni de admitere temporara pentru import si export.
De asemenea, tot aici veti beneficia si de servicii de consultanta de specialitate referitoare la depunerea declaratiilor vamale intr-un mod extrem de profesionist si transparent, evident respectand intocmai cele mai noi mentiuni privind legislatia vamala in vigoare.
In plus, apeland la serviciile legate de formalitati vamale oferite de Rilvan Group puteti opta si pentru servicii de redactarea a documentelor pentru urmatoarele operatiuni:

  • RCDPS – formalitati vamale pentru import
  • ECS – formalitat vamale pentru export
  • NCTS – formalitati vamale pentru tranzit
  • E-TIR – tranzit carnet TIR
  • EUR 1 – certificat de miscare
  • Depozitare – depozite autorizate din punct de vedere vamal
  • Intrastat – intocmire si depunere

Tot personalul din cadrul Rilvan Group este acreditat pentru acest tip de serviciu, dar si pentru altele.
Din portofoliul de clienti ai acestei societati fac parte branduri de notorietate precum: Vodafone, Bergenbier, Rompetrol, Leroy Merlin, Mercedes-Benz, Henkel, Philips, Danone etc.
Pentru o cotatie de pret puteti trimite un email, in functie de nevoile dumneavoastra, pe urmatoarele doua adrese: otopeni@rilvan.ro sau sea@rilvan.ro. De asemenea, puteti apela numarul de telefon 0737 020 022.