PAUL Romania ii sustine pe tinerii artisti romani

In perioada iunie-octombrie, Paul Romania sustine Spatiu Expandat, unul dintre cele mai ambitioase proiecte dedicate tinerilor artisti romani. Proiectul este organizat de Asociatia Culturala Volum Art si isi propune apropierea publicului larg de arta contemporana si remodelarea, reconfigurarea temporara a spatiului public prin inserarea lucrarilor in peisajul urban al Bucurestiului.

„Avem incredere in talentul tinerilor artisti si ne dorim sa-i sprijinim in dezvoltarea profesionala si construirea unei cariere. Incepand cu aceasta luna, ne bucuram sa fim alaturi de artistii romani in cadrul proiectului Spatiu Expandat.” declara Carmen Lupulet, Chief Marketing Officer Paul Romania.

In cadrul celei de a doua editii a proiectului, artisti din toata tara au fost invitati sa se implice in remodelarea spatiului urban bucurestean prin propunerea de sculpturi, instalatii sau sculpturi- obiect cu tema „Individ si masa”. Expozitia proiectelor inscrise va fi prezentata publicului in cadrul unui vernisaj care va avea loc miercuri, 20 iunie, ora 19:00 la libraria Carturesti Verona.  

In urma jurizarii proiectelor, cele mai bune 7 lucrari de arta contemporana vor fi amplasate in centrul Bucurestiului pe o perioada de aproximativ doua luni, 6 septembrie – 31 octombrie 2012.  

 

Despre PAUL Romania

Lantul de brutarii Paul este prezent in Romania incepand cu anul 2008. In prezent, in Bucuresti sunt deschise 4 brutarii Paul in Baneasa Shopping City, Piata Dorobanti, Afi Cotroceni si Universitate.