Patuturi-masina pentru copii pe Kimbi.ro

Bucuresti, 25 martie 2015 – Magazinul Kimbi.ro aduce o gama larga de patuturi in forma de masina sau de personaje preferate ale copiilor!

Magazinul online Kimbi.ro vine in intampinarea parintilor care vor sa faca din camera copiilor un univers aparte: pe site se pot cumpara patuturi-masina sub diferite forme si culori (Formula 1, motociclete, masini de pompieri sau autobuze vesele), dar si paturi cu personajele de desene animate preferate de baietei: Spiderman, Fulger McQueen, strumfii sau Thomas the Tank Engine.

Nu sunt uitate nici fetitele, pentru care Kimbi.ro a adus pe site modele de patuturi cu printesele Disney, Minnie Mouse sau cu binecunoscuta Hello Kitty.

Si, pentru ca lucrurile sa fie complete, unele din modelele de patuturi au in familie si comode de depozitare sau bancute de joaca pentru copii.

Producatorii sunt atat europeni, cat si romani, pentru ca magazinul Kimbi.ro isi doreste incurajarea productiei locale.

Mobilierul pentru copii de pe www.kimbi.ro este creat cu o atentie desavarsita pentru siguranta micutilor: nu exista muchii ascutite, pentru a nu exista riscul de loviri, iar vopselele folosite protejeaza atat sanatatea copilului, cat si a patului, al carui model este rezistent in timp.

Kimbi.ro va invita pe site-ul sau, in lumea colorata si plina de imaginatie a copilariei!

# # #

Date de contact

office@kimbi.ro

0771.350.179

https://www.facebook.com/kimbi.info