Pana pe 22 mai, la Editura Amaltea ai carti de top la pret de top!

In perioada 10-22 mai 2011, Editura Amaltea lanseaza o promotie atractiva pentru cei care vor sa-si imbunatateasca abilitatie de viata. Fiecare carte comandata online poate fi achizitionata cu o reducere de 25%, cu livrare gratuita prin Posta Romana.
Promotia insumeaza colectiile Cunoastere&Autoeducare MOTIVATIONAL, Cunoastere si Autoeducare BUSINESS, Mileniul TREI, oferind cititorilor posibilitatea de a se dezvolta atat in plan profesional cat si in relatiile personale si de a lua contact cu autori si carti bestsellere New York Times.
Cartile dezbat, fiecare in parte, toate aspecte cu care un individ se
confrunta in societatea actuala, contribuind la cunoasterea practica de sine si argumentand prin sfaturi provenite din experiente exceptionale de viata.
John C. Maxwell, Larry King, Bill Gates, Jack Canfield, Mark V. Hansen, Loretta LaRoche s.a., nume binecunoscute in domeniile pe care practic le-au definit, au comasat intelepciunea si experienta de viata acumulata in carti, structurate astfel incat sa aiba un impact practic. Impactul acesta este observabil in dezvoltarea relatiilor personale cu cei din jur, in gestionarea calitatilor si slabiciunilor si deasemeni, la demararea/ mentinerea unei afaceri intr-un ritm alert.
Cartile de dezvoltare personala ajuta la deschiderea de noi perspective, oferind informatii si sfaturi care ne ajuta sa cunoastem si sa evoluam, sa devenim persoane cu influenta, sa rezistam tehnicilor de manipulare, sau sa atigem culmile succesului.

Editura Amaltea
Website:: www.amaltea.ro
Luiza Maria Camen,
PR&Marketing Manager
Telefon: 0720 155 505
Email: luiza@empire.com.ro