PAGOmedia pentru informarea clientilor Cristim

Inca de la inceputul anului Cristim a realizat, prin diverse canale, o campanie ampla de comunicare a unei tehnologii inovative, ultra-moderne de procesare naturala, introdusa pentru prima oara in Romania de catre Cristim.
Scopul acestei campanii este de informare si, in acelasi timp, de educare a clientilor Cristim cu privire la Tehnologia prin Inalta Presiune, cu ajutorul careia Cristim are in portofoliu produse mai proaspete, mai sanatoase si mai gustoase printr-un procedeu de conservare naturala. Prin scufundarea in apa rece a produsului deja ambalat si etichetat, la o presiune de 6000 de bari, se asigura distrugerea majoritatii bacteriilor, fara afectarea celulei de carne si modificarea valorii nutritive a produsului. Toate produsele ce beneficiaza de noua tehnologie au insemnul prospetimii Cristim, semnaland ‘ultima bariera de protectie’
Incepand cu luna aprilie, aceasta campanie a inclus si insertii de etichete speciale, in forma de carticica (multipagina), pentru care Pago Labelling Romania a fost desemnata sa le produca. Prin acestea se explica consumatorilor Cristim ce inseamna Tehnologia prin Inalta Presiune si care sunt beneficiile acesteia.

Avand peste 100 ani de existenta, grupul elveţian Pago este lider mondial in producerea şi comercializarea etichetelor şi a sistemelor de etichetare automata. Investitia in linia de producere a etichetelor multipagina, unica in Romania, a fost finalizata in cursul anului 2011, prin aceasta Pago devenind unicul producător de etichete din România capabil să furnizeze etichete cu până la 40 pagini, oferind astfel partenerilor sai posibilităţi multiple şi atractive de diferenţiere, precum şi un sprijin rapid şi eficientin derularea promoţiilor şi concursurilor. Proiectul dezvoltat de Pago impreuna cu Cristim, de informare a consumatorilor cu privire la Tehnologia prin Inalta Presiune, se inscrie in strategia Pago de a-si sustine partenerii cu solutii inovatoare, pentru fidelizarea consumatorilor, si care sa le ofere un sprijin, pe termen lung, in dezvoltarea afacerii.