Pagini Aurii unici parteneri Europages in Romania

Compania Pagini Aurii anunţă semnarea pe anul 2012 a parteneriatului cu Europages cea mai cunoscută platformă internaţională business to business.

În calitate de unici parteneri din România vă prezentăm cifrele ce dezvăluie o platformă business internaţională cu o mare audienţă!

Încă din 2008, cifrele traficului Europages au crescut cu 56% în fiecare an, ajungând anul trecut la 56 milioane de utilizatori pe an şi cu o medie de 4,5 milioane pe lună.

Europages, motorul de căutare B2B a fost creat încă din 1982 pentru a oferi vizibilitate business afacerilor europene. Site-ul tradus în 26 de limbi îşi extinde aria geografică din zona europeană spre întreg globul.

Europages este cea mai mare piaţă business din lume cu o cifră de afaceri de 4000 milioane de $ reprezentând 27% din trazacţiile business mondiale!

CIFRELE VIZIBILITÄ‚Å¢II www.europages.ro :

1.289.891.497 DE CLICK-URI

79.870.132 VIZITATORI ‘

EUROPAGES oferă produse complexe şi targetate pe keywords către un public internaţional format din persoanele decidente din toate domeniile de activitate.

Europages ajută oamenii de afaceri din întreaga lume să-ţi creeze un al doilea website în site-ul lor oferindu-le vizibilitate mondială, traducere în 15 limbi şi milioane de vizitatori!

Compania Pagini Aurii este unic parter în România şi oferă oportunitatea oamenilor de afaceri să se alinieze la standardele business europe