Pachete atractive de stocare celule stem de la BabyStem

Baby Stem Cells este partenerul exclusiv al Seracell in Romania, banca de celule stem Germania numarul 1. Seracell se bucura de acreditare europeana GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importanta certificare in domeniul cercetarilor biologice. Pentru ca este vorba de o tehnologie avansata intr-un domeniu relativ nou al medicinei, Baby Stem a mizat inca de la inceput pe transparenta si profesionalism.

Seracell are în portofoliu peste 1000 de tratamente cu celule stem: în fiecare an peste 100 de pacienti apelează la serviciile acesteia pentru terapii clinice cu celule stem prelucrate în laboratoarele Seracell. Datorita facilitatilor si tehnologiei avansate, precum si a procedurilor de lucru folosite, Seracell este una dintre putinele banci de celule stem Germania ce au obtinut acreditarea europeană GMP (Good Manufacturing Practice), cea mai importanta certificare în domeniul prelucrarii si stocarii probelor biologice.96795

Baby Stem aduce in Romania experienta si calitatea germană a serviciilor de stocare si mai ales de prelucrare a probelor biologice în vederea tratamentelor ulterioare cu celule stem. Standardele cele mai inalte in serviciile medicale oferite in Germania si Uniunea Europeana, sunt acum disponibile la preturi accesibile, adaptate la piata din Romania. Banca celule stem Cluj este cea de a doua deschisa, dupa clinica din Bucuresti. Astfel, tot mai multi romani se pot bucura de serviciile de recoltare si stocare a celulelor stem.

Baby Stem Cells a conceput 3 pachete de recoltare a celulelor stem, in functie de bugetele si preferintele familiilor din Romania. Parintii pot alege modalitatea de plata care ii avantajeaza mai mult. Astfel, indiferent de pachetul pe care il alegeti, il puteti plati integral la inceput sau sa faceti plata in 2, 12, 24 rate sau chiar in 36 de rate. Orice plata se efectueaza numai dupa primirea certificatului de stocare emis de laboratoarele Seracell din Germania.

Asadar, Baby Stem Cells a creat pentru voi trei pachete atractive. Baby Stem SILVER, Baby Stem GOLD si Baby Stem PLATINUM. Toate cele trei pachete includ kit de recoltare, recoltarea sangelui din cordonul ombilical si sange matern, transportul kitului de recoltare, analizele complexe ale sangelui matern, analiza celulelor stem, stocarea in laboratoarele Seracell si pregatirea probei inaintea tratamentului. Pachetul Baby Stem Silver are avantajul de a fi cel mai economic. Cu pachetul Baby Stem GOLD aveti posibilitatea de stocare a celulelor in laboratoarele Seracell pentru 20 de ani, iar cu pachetul Platinum stocarea se face pentru 40 de ani.

Pentru toate detaliile despre pachetele Baby Stem intra pe babystem.ro unde te informam despre importanta celulelor stem asupra sanatatii copilului tau, tratamentele cu celelule stem, sfaturi pentru sarcina esentiale si alte informatii utile.