Oare este bine sa cumperi anvelope all season

Dupa cum le spune si numele, anvelopele all season sunt cele pe care un conducator auto le poate folosi atat pe timpul iernii, cat si pe timpul celorlalte anotimpuri. Astfel, conducatorul auto face economii la buget, caci nu va mai cumpara anvelope de iarna si anvelope de vara.

Anvelopele all season sunt bune si iarna

set-de-anvelope-allseason

Exista opinii si opinii, insa sunt multi cei care sustin ca allseason se comporta foarte bine pe timp de iarna si pot fi folosite cu incredere. Insa cel mai bine se comporta pe timp de vara, este anotimpul ideal pentru astfel de cauciucri, pentru ca si vremea de afara permite asta.

Anvelopele all season, de unde le poti achizitiona

Anvelopele all season pot fi cumparate din magazinele online, este o varianta simpla de achizitie, dar le poti lua si din magazinele unde se vand piese auto. Anvelopele de acest tip pot fi gasite la pret bun daca le iei in momentul in care exista promotii pe anumite site-uri si la anumite magazine. Astfel, poti obtine un pret mai mic cu 20%-30% fata de cel initial.
Aceste tipuri contin blocuri din cauciuc mari si pronuntate, astfel incat sa aiba o aderenta foarte buna pe zapada. Ceea ce inseamna ca poti circula foarte bine chiar si pe timp de iarna, pe drumurile inzapezite.
Cauciucurile all season se fabrica de catre mai multe companii, de aceea soferii au de unde sa aleaga. Durata de viata a acestui tip de pneuri insa poate sa fie mai mica decat a cauciucurilor de vara sau a celor de iarna, pentru ca trebuie sa reziste atat la temperaturile foarte reci de pe timpul anotimpului rece, cat si la temperaturile de vara, cand asfaltul se incinge serios. In timp, aceste cauciucuri se pot uza mai repede decat cele special confectionate pentru un anumit sezon. All season sunt potrivite mai ales pentru persoanele care vor sa faca economii la buget, pentru ca nu trebuie sa cheltui atat pentru pneuri de iarna, cat si pentru pneuri de vara. Pretul variaza in functie de marca. Asadar, puteti cumpara cu incredere de pe siteurile online sau puteti incerca varianta anunturilor gratuite, cum este pieseauto.ro de exemplu si multe alte siteuri de acest gen.