Nuova Pizza Italiana de la Pizza Hut – pizza ca la ea acasa!

Sapte retete special create pentru tine.

Cu un blat de senzatie, mai subtire si mai crocant ca niciodata, Nuova Pizza Italiana, noul sortiment de pizza de la Pizza Hut, va fi disponibila, in septembrie si octombrie , in 7 retete special create pentru toti cei care doresc sa se bucure de o pizza cu ingrediente si blat specific italienesti.

Ciao, Benvenuti a Pizza Hut!

Acum este posibil sa te bucuri de farmecul Italiei fara a fi nevoie sa te deplasezi mai departe de unul din restaurantele casual Pizza Hut. Pe intreaga durata a campaniei, restaurantele Pizza Hut vor incerca sa surprinda cat mai bine atmosfera si spiritul Italiei. Sa nu te mire deci daca ospatarii te vor intampina cu un „Ciao” si, pe intreg parcursul „sejurului” vei trai cu senzatia ca esti in Roma, Napoli, Venetia sau Sicilia.

Cele 7 retete speciale de pizza – Milano, Roma, Modena, Sicilia, Siena, Parma, Genova – sunt disponibile in doua dimensiuni – Fantastico si Magnifico – iar preturile pornesc de la doar 7.90 lei
Despre Pizza Hut

Lantul casual Pizza Hut este activ pe piata din Romania din 1994, iar in prezent opereaza prin intermediul a 13 restaurante. De doi ani a intrat si pe piata de livrari cu brandul PHD, avind deja 7 locatii si acoperind cea mai mare parte a capitalei.