Noutăţi în ghidul Pagini Aurii Cluj 2011-2012

Liderul pieţei de ghiduri clasificate din România lansează astăzi, noua ediţie a ghidului Pagini Aurii Cluj, ce conţine informaţii actualizate despre mai mult de 9.700 de firme locale, clasificate în peste 1.100 de domenii de activitate.

Pentru a fi în ton cu preferinÅ£ele utilizatorilor, începând cu acest an, ghidurile Pagini Aurii conÅ£in cupoane de reduceri – o metodă utilă pentru ca utilizatorii să beneficieze de cele mai avantajoase promoÅ£ii locale, oferite de unele companii listate. De asemenea, ghidurile cuprind ca secÅ£iune separată Cartea de Telefon Pagini Albe – registrul oficial al abonaÅ£ilor Romtelecom, persoane fizice, juridice ÅŸi instituÅ£ii din Municipiul Cluj.

Noua ediţie a ghidului este full color în format clasic, A4. Pe lângă anunţurile bogate în conţinut, ghidul conţine lista străzilor din Municipiul Cluj, harta judeţului, servicii telefonice speciale şi de urgenţă precum şi telefoane şi adrese utile ale instituţiilor publice, de învăţământ şi administrative (gări, primării, prefecturi, ministere).

Locuitorilor Municipilui Cluj li se vor distribui binecunoscutele ghiduri în mod GRATUIT, în oraşele Cluj Napoca, Câmpia Turzii, Turda, Huedin, Gherla  prin curieri profesionişti direct la uşa cât mai multor persoane, astfel ghidurile vor fi la îndemâna oricui, pentru a putea beneficia de cele mai utile informaţii.

 

Şi anul acesta Pagini Aurii este în continuare alături de utilizatorii săi fiind un partener de încredere la nivel naţional, oferind informaţii relevante şi actualizate de fiecare dată când aceştia vor avea nevoie să apeleze la furnizori profesionişti de produse şi servicii, sau atunci când vor dori să realizeze contacte de afaceri avantajoase în judeţul Cluj.

Pagini Aurii SA
Pagini Aurii SA este liderul pieţei de ghiduri clasificate din România, furnizând informaţii în mediul tipărit, online, mobile precum şi prin aplicaţii multimedia. Societatea face parte din Heise Medien Grouppe (Germania), companie de referinţă la nivel european în business-ul de publishing.

ÃŽn portofoliul companiei se regăsesc produse precum: ghidurile Pagini Aurii, paginiaurii.ro- motor de căutare business, site-ul de mobil m.paginiaurii.ro, Pagini Albe – cartea de telefon,  paginialbe.ro – motor de căutare informaÅ£ii abonaÅ£i Romtelecom, Contact B2B – ghid de informare clasificat pentru mediul business, Pagitur- ghid de informaÅ£ii ÅŸi servicii turistice ÅŸi pagitur.ro – motor de căutare informaÅ£ii cazare în România