Noul sistem audio surround de la Bang & Olufsen pentru BMW Seria 6 Coupe a sosit!

 

 


Va prezentam noul sistem audio surround de inalta tehnologie  pentru noile BMW Seria 6 Coupe, primul sistem audio de masina conceput de Bang & Olufsen pentru renumitul producator de masini, BMW.

In Septembrie 2010, Bang & Olufsen a anuntat parteneriatul cu producatorul german de masini, BMW. Roadele acestui extraodinar parteneriat se vor vedea in curand, sistemul audio surround de inalta tehnologie Bang & Olufsen pentru noile BMW Seria 6 Coupe va ajunge in showroom-urile dealerilor in 2011.

Noi, la Bang & Olufsen suntem mandri sa va prezentam acest sistem audio atat de spectaculos pentru o masina atat de unica cum este noul BMW Seria 6 Coupe. Colaborarea dintre BMW si Bang & Olufsen este un adevarat castig pentru clientii nostri si asteptam cu nerabdare sa lansam acest nou produs pe piata auto. Aceasta pemite numerosilor fani ai Bang & Olufsen aflati printre conducatorii de BMW sa experimenteze sunetul Bang & Olufsen asa cum o fac in propria casa, spune Tue Mantoni, CEO al Bang & Olufsen.

Acum ca acest conceptt a devenit realitate, este timpul sa descoperim punctele forte ale sistemului audio de inalta tehnologie Bang & Olufsen pentru toate autoturismele noi BMW Seria 6 Coupe.

Sunetul de calitate ”face cunostinta” cu inalta tehnologie

Cu 16 difuzoare active avand o putere de 1200 wati, sistemul audio surrround de inalta tehnologie Bang & Olufsen pentru toate autoturismele noi seria 6 Coupe are toata puterea de care are nevoie pentru a oferi un sunet bogat si puternic. Fiecare dintre cele 7 tweetere este asociat cu un difuzor mediu pentru a da nastere unui sistem omogen de sunet, in timp ce cele doua subwoofere localizate sub scaunele din fata sunt montate direct in caroserie. Acest design BMW brevetat elimina vibratiile de la subwoofere pentru a produce o performanta si mai clara a sunetului.

Noul sistem incorporeaza Dynamic Road Noise Compensation, care utilizeaza informatii primite de la un microfon montat in cabina pentru a ajusta sunetul in mod constant in functie de conditiile de rulaj din exterior, cum ar fi ploaia si schimbarea suprafetelor de drum.

In final, doua moduri de sunet diferite integrate in noul sistem creaza doua experiente de sunet diferite. Modul Studio produce un stadiu de sunet vibrant minunat care reproduce sunetul real, in timp ce noul Mod Extins mareste etapa sunetului pentru a oferi pasagerilor impresia unui spatiu mai mare.

Design high-end

Design-ul distinctiv al noului Sistem de Sunet Sorround de Inalta Tehnologie Bang & Olufsen pentru toate noile autoturisme Seria 6 Coupe este mai mult decat potrivit pentru ofererirea unui sunet perfect. Cu un stil curat, dar edgy, care se integreaza perfect n design-ul interior al BMW, noul sistem are o gama de caracteristici impresionante de design pentru cei care au asteptari mari, precum si ceea ce este unic la acest model si anume grilele din aluminiu solid.

Combinatia de lumina si sunet este demonstrata impresionant atunci cand sistemul este activat. Tehnologia Lentilelor Acustice patentate Bang & Olufsen distribuie sunetul pe orizontal cu o dispersie de 180º pentru a oferi cea mai buna experienta acustica indiferent de unghiul de ascultare. La o examinare mai apropiata, lentilele acustice dezvaluie un difuzor aditional de gama medie care ofera un sunet perfect echilibrat in intreaga masina.

De asemenea, unic la noul sistem este culoarea “Perl Glanz” (Pearl Gloss) si perforatiile mari din grilele difuzoarelor care par a fi in aliniament perfect din orice unghi.
Pe langa maximizarea fluxului de aer prin grile, gaurile mari si aspectul general al grilei se potrivesc perfect interiorului curat al Seriei 6 Coupe.
Pentru a adauga o nota de rafinament, numele Bang & Olufsen a fost gravat cu laserul pe suprafata grilelor.

Sistemul de Sunet Surround de Inalta Tehnologie de la Bang & Olufsen pentru noile Seria 6 Coupe reprezinta potrivirea perfecta a ceea ce este clar, design superior si calitate impecabila. Reprezinta echilibrul dintre tehnologia testata si inovatia de a produce un sistem care indeplineste standarde exigente la o masina de prestigiu cum este BMW Seria 6 Coupe.

Noul sistem introduce, de asemenea, prima din ceea ce este planificat a fi o succesiune de autoturisme, de la producatorul auto german, Sistemul Audio Bang & Olufsen de Inalta Tehnologie.

 

Sound Vision International
Departamentul Marketing si Comunicare
Tel.: 021.403.31.26
E-mail: office@soundvision.ro
Website: www.bang-olufsen.com