Noul single Free Deejays-Mi Ritmo!!!

FREE DEEJAYS lanseaza noul single: “Mi Ritmo”

 

 

“Mi Ritmo”este noul single pe care Free Deejays si Code Production Studio il aduc in prima auditie, din 27 aprile!

Daca in 2011 am fost impreuna cu ei “All around the world”, anul acesta vom fi in ritm cu ei, pentru ca ne-au pregatit o melodie plina de viata si energie, o melodie senzuala de vara!

Rares si Bogdan: Free Deejays sunt ei insisi – unul dintre proiectele de succes ale Code Production, acestia fiind totodata parte din echipa acestui  studio.

Bogdan Tascau, managerul Code Production, face muzica de 17 ani si a activat in formatiile MB&C, solist Dl-ul Problema si in trupa Todomondo, trupa care a reprezentat in 2007, Romania la Eurovision, la Helsinki.

Bogdan are un portofoliu bogat in creatii muzicale, compunand pentru majoritatea marilor artisti din Romania: Andra, Nico, Andreea Balan, Andreea Banica, Aurelian Temisan, Adrian Enache, Alb-Negru (exclusiv: 2004-2008), Lora, Dya, Amna, Andreea Antonescu, Carmen Trandafir, Todomondo, Marius Mihalache si multi altii.

Se poate spune despre el ca este un calator convins, intrucat adora sa descopere taramuri noi, calatoriile si petrecerile fiind unele dintre cele mai mari pasiuni ale sale.

Atat Bogdan cat si Rares sunt membri ai “Nationalei Artistilor Fotbalisti”.

Rares Varniote este o voce care se adapteazacu usurinta la orice gen muzical. A demonstrate acest lucru prin succesul pe care l-a avut in 2010, cand a obtinutlocul 2 la Concursul National de Karaoke. Canta de mai bine de 10 ani si impreuna cu Bogdan formeaza un duet remarcabil in industria muzicala. Rares este un cinefil pasionat si adora petrecerile pe care le-ar dori sa fie fara sfarsit!

Cei doi muzicieni se completeaza perfect si ne transmit aceasta stare de armonie prin plusul de energie si vibratiile speciale ale sound-ului nouluilor single – “Mi Ritmo”.

Ideea single-ului a luat nastere la finalul verii 2011, cand Free Deejays se intorceau la Bucuresti de la unul dintre concertele, din acea vara, sustinut pe litoral.

Atat Bogdan cat si Rares s-au indragostit de “Mi Ritmo”. Ei au intuit potentialul de succes al acestui single si l-au adus prima oara publicului, acum 2 saptamani, in varianta sa neterminata.

Impactul a fost incredibil, publicul fiind foarte receptiv la ritmurile ce te trimit direct la distractie, la plaja, la soare. Impactul  la cei care au fost irezistibil atrasi de “Mi Ritmo” i-au determinat pe cei doi artisti de la  Free Deejays si Code Production sa finalizeze si sa ofere cadou,  aceasta melodie publicului-fun, odata cu deschiderea oficiala a sezonului de vara.

Code Production are deja pregatite pentru acest an, mai multe surprize! Pe langa noul single “Mi Ritmo”, semnat Free Deejays, Code Production promite sa ne incante cu noi piese semnate de artistii: Andreea Antonescu, Amna, AndrianEnache, Roller Sis.

Code Production Studio continua sa surprinda cu proiecte inedite. In curand vom afla mai multe, despre un proiect al unui artist celebru olandez, la care acestia lucreaza impreuna cu Singjar.

-          Mami, siente el ritmo!!! Fiindca vara este aici si Free Deejays sunt cei care dau ritmul si tonul Verii 2012!

 

http://www.youtube.com/watch?v=n86DBSlph_o

 

www.codeproduction.ro;

www.freedeejays.ro;

Facebook: http://www.facebook.com/pages/Free-Deejays

CONTACT: 0724226426

codeproduction@gmail.com