Noul BeoVision 7 – acum cu 3D Blu-ray player incorporat!

 

 

 

Noul BeoVision 7 – acum cu 3D Blu-ray player incorporat!

Odata cu lansarea noii versiuni 3D a televizorului BeoVsion 7-55” cu Blu-player incorporat, Bang & Olufsen ofera clientilor nu numai o performanta fantastica a imaginii si un sunet exceptional; clientii se pot bucura de experienta home cinema in 3D.

 

“Sunt foarte incantat ca acum putem oferi clientilor nostri o experienta BeoVision 7 imbunatatita care ofera posibilitatatea vizionarii in format 3D”, a spus Tue Mantoni, Presedinte si CEO la Bang & Olufsen. “Mult aclamatul BeoVision 7 este considerat solutia TV emblematica in portofoliul nostru de LCD-uri – si este unul dintre cele mai importante produse din portofoliul nostru video.”

Ecranul LCD al BeoVision 7-55 are la baza iluminarea pe baza de LED-uri cu reglaj local pentru un contrast mai mare. Televizorul are caracteristicile unei capodopere asigurand o performanta a imaginii de neegalat, un modul de sunet surround digital si este unul din putinele televizoare cu ecran plat din lume care are Blu-ray player incorporat cu functie 3D.

“Faptul ca puteti alege o solutie in care Blu-ray player-ul 3D este incorporat reprezinta ceva unic si Bang & Olufsen este una dintre putinele companii din lume care ofera acest lucru”, sustine Ole Moltsen, Senior Product Manager from Bang & Olufsen.

3D intensifica experienta de vizionare

Imagineaza-ti cum este sa te simti total absorbit de actiunea din televizor in timp ce vezi o scena de actiune din fimul tau 3D preferat. Cu noua tehnologie 3D a BeoVision 7-55, Bang & Olufsen te va duce acolo.

Renuntati la imaginea conventionala a televizoarelor 2D, deoarece 3D ofera o experienta mult mai captivanta si intensa care duce telespectatorul departe de canapeaua din living si il face sa simta ca este in mijlocul actiunii din film.

“Functionalitatea 3D este in crestere acum cand la Hollywood ca si in industria jocurilor a inceput sa produca mai mult material pentru vizualizarea 3D. In acelasi timp, din ce in ce mai multe posturi TV – in special canalele de sport  – au inceput sa difuzeze meciuri importante de fotbal, de exemplu, din Prima Liga in format 3D. Oricum, calitatea experientei 2D este la fel de importanta pentru ca este ceea ce clientii nostri inca utilizeaza cel mai mult”, spune Ole Moltsen.

Chiar daca vrei sa te bucuri de experienta home cinema in 2D sau 3D, BeoVision 7-55 este proiectat sa ofere telespectatorului o experienta TV exceptionala – chiar si in scenele cu miscari rapide.

Dada doriti experienta 3D sa fie cu adevarat impresionanta va recomandam sa reduceti lumina ambientala din camera. Experienta 3D “alimenteaza” ochiul drept si stang al telespectatorului prin intermediul a doua imagini usor diferite. Acest lucru inseamna ca pentru a putea decoda ceea ce este inregistrat de camera, telespectatorul trebuie sa utilizeze ochelarii activi, care au fost proiectati sa asigure o imagine excelenta datorita comunicarii cu ecranul televizorului.

Odata cu lansarea noii versiuni 3D a BeoVision 7-55, o noua generatie de televizoare a fost introdusa. Deci pregateste-te pentru a fi complet fascinat de senzatia 3D pe care ti-o ofera acest televizor si sunetul Bang & Olufsen. Si urmariti cum imaginile din televizor prind viata.

 

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:

Simona Ghimpe

Departament Marketing si Comunicare

Phone: +4 021.403.31.26

E-mail: office@soundvision.ro

Website: www.bang-olufsen.com