Noua generatie de Holtere, la preturi promotionale

Impact Vision a prezentat in cadrul editiei a 49-a a Congresului National de Cardiologie de la Sinaia o oferta promotionala pentru Holtere ECG cu 12 canale si Holtere de Tensiune Arteriala.

Standul Impact Vision a gazduit si a prezentat studii de caz ce au pus in evidenta facilitatile oferite de aceste holtere si de software-ul aferent, precum si avantajul oferit de raportul excelent calitate-pret.

Preturile promotionale de vanzare a holterelor se vor mentine pana la data de 22.10.2010:
Holter ECG 12 canale, monitorizare 24 ore = 1800 euro (software inclus)
Holter TA, monitorizare 48 ore = 850 euro (software inclus)

* Holterele sunt acreditate de TÃœV SÃœD, Germania. Preturile afisate sunt preturi finale.

Cu ajutorul Holterului ECG, medicul cardiolog poate obtine rezultate concludente si detaliate de analiza a ritmului cardiac, grafica undelor ECG, analiza segmentelor ST si QT, evaluarea variabilitatii intervalului H-R s.a.m.d.

Holterul de tensiune arteriala furnizeaza date utilizand metoda oscilometrica de masurare a presiunii sangelui. Holterul poate inregistra si memora peste 600 de rezultate, inclusiv parametrii NIBP si SPO2, intr-un interval continuu de 48 ore.

Impact Vision ofera servicii de: distributie aparatura medicala, dezvoltare si implementare de software medical, servicii publicitare si tipar digital precum si servicii de organizare evenimente festive, servicii dedicate centrelor medicale si medicilor.

Irina Duta  0745 06 39 29
PR & Events Manager
www.impactvision.ro