“ Noi suntem…….dincolo de cuvinte” – 13 decembrie 2015 Beraria H

afis cu logo      Fundatia Inima pentru Inima…
19 ani de dezinstitutionalizare, socializare, integrare sociala si familiala, prevenire, abandon familial si scolar, voluntariat, socializare prin sport si recuperare.
11 case construite, cabinete de consiliere, asistenti maternali, dar mai ales peste 2000 de copii proveniti din centre de plasament din cel putin 7 judete, care, prin intermediul proiectelor implementate de fundatie, si-au gasit un drum decent in viata.
O parte din ei, medici, psihologi si medici veterinari, s-au gandit sa se intoarca si, impreuna sa puna bazele unui alt proiect de pionierat pentru aceasta zona: recuperarea copiilor si adultilor considerati “altfel” decat fiecare din noi.
Copii cu ADHD, autism, tetrapareza spastica, sindrom Down, paraplegii, etc, vor simti efectele benefice ale hipoterapiei, printr-o impletire a muncii terapeutilor (tineri care au crescut in cadrul acestei fundatii) cu forta psihica, miscarea si afectiunea calului.
Un prim pas a fost facut.
Cu eforturi mari am cladit clinica…
Ceea ce ne-a mai ramas e .. putin, dar vital .. amenajarea terenului de 6000 de metri, a grajdurilor si a padocului.
Haideti sa construim impreuna momente de bucurie, de uimire, de triumf, de decizie, de eliberare si normalitate celor care au pierdut speranta de a fi ca noi. Va asteptam alaturi de noi, sa ne bucuram si sa bucuram suflete intr-un spectacol de sunet, lumina, emotie si culoare, cum numai magia sarbatorilor de iarna ne poate oferi. 

Copiii din Fundatia Inima pentru Inima, au pregatit o interventie artistica de exceptie, o expozitie de tablouri, icoane, podoabe si felicitari de craciun cu vanzare si vor pregati dulciuri, pe loc, pentru toata lumea.

NOI SUNTEM…..

FUNDATIA INIMA PENTRU INIMA
ASOCIATIA AMICI DELLA MUSICA
BERARIA H
ARTISTI CU INIMA MARE
SI TINERI BENEFICIARI

……DINCOLO DE CUVINTE

Concert caritabil