Net-Com aduce in Romania solutia Avaya Flare

Bucuresti, noiembrie 2010 NetCom lanseaza solutia de comunicatii Avaya Flare, solutie revolutionara ce ofera o experienta colaborationala unica si persuasiva de tip multi-modal. Incorporata in Avaya Desktop Video Device, Avaya Flareâ„¢ Experience ofera acces rapid si facil la ustensile utile in comunicarea si colaborarea in timp real.

Capabilitatile includ desktop video, social media, posibilitatea initierii de conferinte audio/video/web, directoare multiple, mesagerie instant si istorie contextuala. De asemenea, solutia  Avaya Flare elimina nevoia de a utiliza interfete si directoare diferite pentru a comunica prin intermediul mai multor tipuri de ustensile. Totodata, cu ajutorul Avaya Flare veti beneficia de posibilitatea sustinerii mai multor conferinte in acelasi timp. Astfel, veti putea selecta un alt grup de persoane pentru o conversatie fara a fi nevoiti sa-l inchideti pe cel curent.

Cat despre Avaya Desktop Video Device, aceasta este o ustensila pentru colaborare cu video de inalta definitie si sunet de inalta calitate combinate cu o excelenta interfata touch-screen. 

Solutia Avaya Flareâ„¢ Experience impreuna cu device-ul Desktop Video va vor spori productivitatea si va vor facilita colaborarea.

Solutia Avaya Flareâ„¢ Experience va putea fi achizitionata prin intermediul companiei Net-Com, specializata in furnizarea de echipamente si integrarea de sisteme de telecomunicatii, incepand cu luna decembrie 2010.

Pentru a obtine mai multe informatii despre noua solutie, vizitati www.avaya.com sau luati legatura cu un reprezentant al companiei Net-Com www.

Net-Com este distribuitor si integrator de solutii de telecomunicatii pentru intreprinderi mici , mijlocii si corporatii multinationale. Compania a anuntat preluarea in portofoliul sau a brandului Avaya incepand cu 1 Aprilie 2010.

Avaya este lider mondial in servicii, aplicatii si sisteme de comunicatii. Avaya asigura solutii inteligente, sustinand companiile care doresc sa obtina avantaje din eficientizarea mijoacelor de comunicare.

Pentru mai multe informatii:
ALEXANDRA VADINEANU

Marketing Manager

0742.085.689
av@televoice.ro