Neobat.ro va pune la dispozitie acumulatori auto Nissan la preturi avantajoase

baterie nissanBaterii auto pentru Nissan, acumulatori ce asigura functionarea in parametrii impusi de compania productoare, pentru toate modele, dintre care se mentioneaza Almera, Patrol, Micra, Murano, Juke, Pathfinder, X-trail, Primera, Terrano, Quashqi, baterii de Nissan fabricate de unele dintre cele mai renumite marci din domeniul auto, sunt date spre comercializare si livrate de un magazin ce isi presteaza serviciile in domeniul comertului virtual, anume de Neobat.ro.

Persoanele care detin o masina fabricata de compania nipona si care au probleme cu acumulatorul isi pot indrepta atentia catre Neobat.ro intrucat acest magazin le pune la dispozitie o gama foarte diversificata de baterii auto de Nissan.

Acumulatorii plasati pe piata de magazinul online Neobat.ro sunt fabricati de companii precum Rombat, Bosch sau Varta, companii ce si-au castigat renumele datorita faptului ca produc baterii auto de calitate, ce asigura un ciclu de viata foarte lung.

Baterii auto de Nissan: in ce conditii are loc livrarea acestora?

Daca aveti nevoie de o baterie auto de Nissan si locuiti in Municipiul Bucuresti sau va aflati pe raza judetului Ilfov si efectuati o comanda de la Neobat.ro pana in ora 18:00, acumulatorul va va fi livrat in cel tarziu 60 de minute.

baterii auto nissan

Pe langa acest aspect, daca va incadrati in conditiile de mai sus, bateria auto de Nissan nu va va fi livrata pur si simplu, ci un reprezentant al magazinului se va mai ocupa de urmatoarele lucruri:

 • Se va asigura ca sistemul electric al masinii dumneavoastra functioneaza in parametrii impusi de fabricant
 • Va monta bateria si va va inmana certificatul de garantie al acesteia. Garantia este valabila pe o perioada de 2, respectiv 3 ani

Preturile percepute de magazinul online Neobat.ro sunt accesibile si incep de la 170 de ron. Preturile, bineinteles, variaza de la produs la produs in functie de modelul de Nissan pe care urmeaza a se monta acumulatorul, in functie de cat curent genereaza, de dimensiunile acestuia si de capacitate.

Echipa de la baza magazinului specializat in furnizarea acumulatorilor recomanda schimbarea acestora in urmatoarele situatii:

 • Daca bateria auto de Nissan a fost achizitionata in urma cu mai bine de 3 ani
 • Daca acumulatorul auto nu mai are forma initiala, ci s-a umflat
 • Daca acumulatorul auto prezinta scurgeri
 • Daca electromotorul, in momentul in care se porneste vehiculul, nu se mai invarte ca de obicei
 • Daca soferul masinii simte un miros de sulf
 • In cazul in care nivelul electrolitului se afla sub cel al indicatorului

Ce tipuri de acumulatori auto pentru Nissan gasiti la Neobat.ro?

baterie auto nissann

In gama pusa la dispozitie de Neobat.ro gasiti si urmatoarele:

 • Baterii auto de Nisann Juke cu motor de 1.5 litri, de 1.6 litri DIG, de 1.6 litri cm3 DIG-T 4×4
 • Baterii auto pentru Nissan Micra cu motor de 1000 de centimetri cubi, de 1.2 litri, de 1.3 litri, de 1.4 litri sau de 1.5 litri
 • Baterii auto pentru orice model de masina fabricata de Nissan

In cele din urma, aceste produse se comanda online de pe site-ul Neobat.ro sau telefonic la numarul 0726.439.089.