Muzicanti.ro va ofera peste 10.000 de negative pentru download!

GRUPUL DE ACŢIUNE LOCALĂ ASOCIAŢIA DE DEZVOLTARE DURABILĂ CURBURA CARPAŢILOR anunță lansarea, începând cu data de 26 iunie 2017, a primei sesiuni de primire a proiectelor pentru măsura M3.4/6B  “Infrastructură socială pentru integrarea grupurilor defavorizate”.

Proiectele se vor depune la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR situat în incinta Primăriei Prejmer (etaj 1, al cincelea birou pe partea stângă), la adresa: Prejmer, strada Mare nr. 565, judeţul Braşov. Proiectele se vor putea fi depuse la sediul GAL în zilele lucrătoare, de luni până vineri, în intervalul orar 10.00 – 16.00, în perioada 26 iunie 2017– 26 august 2017.

Informaţii detaliate privind accesarea şi derularea măsurii M3.4/6B sunt cuprinse în documentaţia de finanţare aferentă acestui apel de selecţie, disponibilă la adresa www.curburacrapatilor.ro

Documentaţia de finanţare aferentă apelului de selecţie pentru măsura M3.4/6B cuprinde Ghidul Solicitantului, anexele şi documentele suport şi poate fi solicitată:

  • de la sediile primăriilor din teritoriul ,,Curbura Carpaţilor’’;
  • de la sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR din Prejmer, strada Mare nr, 565, judeţul Braşov;
  • la adresa de e-mail: informare.curburacarpatilor@gmail.com;
  • la numerele de telefon: 0770 207 389 sau 0770 261 712.

La sediul GAL CURBURA CARPAŢILOR este disponibilă o variantă electronică (CD/DVD) a documentaţiei de finanţare aferentă apelului de selecţie nr. 1/M3.4/1/2017 a proiectelor pentru măsura M3.4/6B.

 

De la 6 ani de la lansarea in Romania, Muzicanti.ro va intampina cu noi servicii si cu peste 10.000 de fisiere audio pentru download gratis: negative pentru piese muzicale romanesti si straine, muzica populara si usoara, negative mp3, midi si karaoke, versuri muzica populara.

Mai mult de atat, Muzicanti.ro va pune la dispozitie ritmuri pentru orga dumneavoastra Yamaha , Roland sau Korg, tonuri si tutoriale video, precum si partituri pentru pian, acordeon si orga. Tot pe Muzicanti.ro puteti vinde sau cumpara aparatura audio, instrumente muzicale dar si servicii, pe pagina de anunturi.

La sectiunea servicii, Muzicanti.ro va pune la dispozitie doua servicii noi si de foarte buna calitate! Site-ul Muzicantilor Romani va ofera serviciul de creare de partituri pentru orice gen de melodie, dar si scriere de armonii pentru pian a pieselor dorite de dumneavoastra.

Site-ul Muzicantilor Romani va asigura de calitatea foarte ridicata a serviciilor furnizate de acest site!

Follow us on Facebookschliessen
oeffnen